O Γιώργος Χατζηπαύλου με την παράσταση «Σχεδόν Σαράντα», την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στην αίθουσα Φίλιππος, στην Κοζάνη

22 Μαρτίου 2018
17:01
Κανένα σχόλιο

Γιώργος Χατζηπαύλου- Σχεδόν Σαράντα On tour!!!

Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου!

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αν η ελληνική stand up comedy σκηνή έπρεπε να έχει έναν εκπρόσωπο αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Όσοι την έχετε δει, ξέρετε πολύ καλά γιατί αξίζει να την ξαναδείτε: Για το λυτρωτικό γέλιο, για την ταύτιση, για εκείνες τις δύο ώρες που οι σκοτούρες εξαφανίζονται μαγικά. Όσοι, πάλι, δεν την έχετε δει ακόμη, τότε σπεύσατε.

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε 9 πόλεις, ο Γιώργος επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις με το «Σχεδόν Σαράντα», την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy.

Για μία ακόμη χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας, ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας!

Θα παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα που, μεταξύ άλλων, εξετάζει:

Το μυστήριο του “τι συμβαίνει μετά τα σαράντα”

Τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία

Ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες

Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες

Πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες

Πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας

Πότε μεγαλώνεις πραγματικά (spoiler: Ποτέ)

Μια παράσταση που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο, τα σχέδιά του αλλά και βίντεο από τις παραστάσεις του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.xatzi.gr

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Για πληροφορίες και εισιτήρια: www.xatzi.gr & www.viva.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.