kozan.gr: Γ. Σβώλης για Περιφερειάρχη: “Τι φοβάται; Να τον κάνει ντα-ντα η κυβέρνηση;” – Κριτική για τη μη έκδοση ψηφίσματος για το “Σκοπιανό”, τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, τη συντήρηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Περιφερειάρχη, καθώς και το αν θα είναι -και πού – υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Βίντεο)

22 Μαρτίου 2018
19:40

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel παραχώρησε, σήμερα Πέμπτη 22/3, ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Γ. Σβώλης, ασκώντας κριτική, σε μια σειρά ζητημάτων, τόσο στον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας προσωπικά, όσο και γενικότερα στην Περιφερειακή Αρχή, απαντώντας και στο ερώτημα αν θα είναι και πάλι υποψήφιος στο δήμο Κοζάνης ή στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

9 σχόλια

  • Κ. Σβωλη πες μας που & με ποιον θα εισαι εσυ υποψηφιος πρωτα και μετα ζητα το κι απ τους αλλους!!!

  • Μίλησιν ου Σβώλης κι κάτι γίνικεν.
    Αυτό ίνι πού λέν
    Όι ου μούτους μίλσεν
    Ποιός σε παίρνει σοβαρά κ. Σβώλη.

  • ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ 4.700 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΟΙ 5.600 ΠΟ ΠΗΡΕ ΤΟ 2010.ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

    • για να δούμε εφόσον κατεβεί τι θα πάρει στις επόμενες εκλογές… στην καλύτερη τριψήφιο (γνωρίζουμε τι προεκλογική εκστρατεία έκανε…).

  • Σοβαρός είναι αυτός πού δεν ακούει τον κ. Σβώλη.
    Τώρα αν τον ψήφισαν 5.000 χιλ κόσμος αν το αναλύσει κάποιος που ξέρει από εκλογές στην ουσία τον ψήφισε η οικογένεια του και τα ξαδέρφια του.
    Τρισταυρία ήταν φίλε Γιώργο άρα αμέσως οι 5.000 χιλιάδες σταυροί γίνονται 1.000.
    Μην κατσιαρώνισι και μούλουξε

  • Μπράβο Γιώργο! Είπες τα πράγματα με το όνομα τους και τους τάραξες τα νεύρα γιαυτό αντιδράνε υστερικά οι παραπάνω !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.