1000 εισιτήρια πουλήθηκαν για το μικρό Παναγιωτάκη, από την Ομάδα Εθελοντών Κοζάνης

22 Μαρτίου 2018
23:25

Μετά την πολύ πετυχημένη συναυλία αγάπης του περασμένου Νοεμβρίου μία ακόμα δράση,θεατρική αυτή τη φορά,έρχεται να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά της παραπάνω ομάδος. Ηταν μια ηλιαχτίδα ελπίδας στη μάχη γιά τη ζωή που δίνει ο μικρός Παναγιωτάκης από τις. πρώτες στιγμές της ζωής του. Η Ομάδα Εθελοντών αποτελείται από τους Κική Βασίλη, Σαπαλίδη Παύλο, Boυχάρα Δημήτρη, Παπαδημητρίου Απόστολο και Θεοδωρίδου Μαρία.

5 σχόλια

  • Ελπίζουμε να ενεργοποιηθούν όλοι οι φορείς και οι σύλλογοι της Κοζάνης.Πολιτισμός και κοινωνική προσφορά μπορούν να συνυπάρξουν.

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους Εθελοντές της ομάδας, και όχι μόνο, που αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο για τέτοιες δράσεις. Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο γι’ αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    • Μπράβο τους που τρέχουν για τον Παναγιωτάκη, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικότεροι στην ποιότητα κειμένων των εκδηλώσεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.