Διαβούλευση για τα έργα «Διαμόρφωση οδού ΟλύμπουΚοζάνης» και «Ολοκλήρωση ανάπλασης ανατολικής εισόδου πόλης Κοζάνης»

23 Μαρτίου 2018
09:56

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες και φορείς της πόλης, ότι η  μελέτη του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΔΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ», πρόκειται να προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση και στην συνέχεια η δημοπράτηση και κατασκευή του έργου αυτού, που έχει στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, και στην δημιουργία ποδηλατοδρόμου,  και αφορά το τμήμα της οδού Ολύμπου από  την πλατεία Λασσάνη έως τα όρια του σιδηροδρομικού σταθμού. Η εκ λόγω μελέτη αποτελεί μία από τις μελέτες που εκπονούνται στα πλαίσια του σχεδιασμού της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξής της περιοχής (ΒΑΑ)

-Στα πλαίσια της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας (Ν.3463/2006 και 3852/2010), καλούνται οι πολίτες έως την 05/04/2018, να καταθέσουν εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου τις απόψεις τους, σχετικά με τις προβλεπόμενες από την μελέτη του έργου παρεμβάσεις, όπως περιγράφονται στο επισυναπτόμενο σχέδιο και Τεχνική Έκθεση που την συνοδεύουν.

Διεύθυνση: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1

email: [email protected]

Σελίδα διαβούλευσης

http://politis.kozanh.gr/subjects/pages/viewtopic.aspx?TopicID=128


Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες και φορείς της πόλης, ότι η μελέτη του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ», πρόκειται να προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση και στην συνέχεια η δημοπράτηση και κατασκευή του έργου αυτού, που έχει στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο τμήμα της οδού Κ.Καραμανλή (πρώην Βερμίου), από τον κόμβο της οδού Κασλά(SUPER MARKET Bασιλόπουλος) έως τα όρια του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης (SUPER MARKET LIDL).

-Στα πλαίσια της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας (Ν.3463/2006 και 3852/2010), καλούνται οι πολίτες έως την 05/04/2018, να καταθέσουν εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου τις απόψεις τους, σχετικά με τις προβλεπόμενες από την μελέτη του έργου παρεμβάσεις, όπως περιγράφονται στο επισυναπτόμενο σχέδιο και Τεχνική Έκθεση που την συνοδεύουν.

Διεύθυνση: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1

email: [email protected]

Σελίδα διαβούλευσης

http://politis.kozanh.gr/subjects/pages/viewtopic.aspx?TopicID=127

2 σχόλια

  • ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ !

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ;;;

  • ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ
    ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ !!!

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.