kozan.gr: Αντιδράσεις από συμπολίτες για την αναφορά ΜKD στο πρόγραμμα αγώνων του 1ο PTOLEMAIDA OPENSENIORS, που διεξάγεται στην Πτολεμαίδα – Τι απαντά ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαίδας στο kozan.gr

23 Μαρτίου 2018
11:29

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαίδας http://www.ptolemaidatennis.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση (http://www.ptolemaidatennis.gr/images/ITF2018/kliroshITF.pdf) έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των αγώνων του  1ο  PTOLEMAIDA OPENSENIORS, που διεξάγεται στην Πτολεμαίδα από 22/3 έως και 25/3  και το οποίο εξέδωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF – International Tennis Federation). Όπως θα δείτε στο πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης  η εθνικότητα των αθλητών των Σκοπίων αναφέρεται με τη συντομευση MKD αντί του FYROM, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων συμπολιτών μας που επικοινώνησαν με το kozan.gr για να το αναφέρουν. Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαίδας, Τσιάρα Πέτρο και στην ερώτησή μας αν υπήρχε κάποια διαμαρτυρία από μέρος του προς την Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο γεγονός, μας ανέφερε πως και τα αυτοκίνητα που έρχονται από τα Σκόπια στην Ελλάδα έχουν στις πινακίδες τους MKD. Επίσης, επειδή είναι το 1ο τουρνουά που γίνεται στην Πτολεμαίδα  δεν ήθελαν να δώσουν τέτοια έκταση. Σε κάθε περίπτωση, όπως μας επίσημανε: “Εδώ πάντως εμείς τους αναφέρουμε σαν Σκοπιανούς και όχι σαν Μακεδόνες. Απλά αυτό το πρόγραμμα βγήκε από την ITF.”

Δείτε  το πρόγραμμα των αγώνων του  1ο  PTOLEMAIDA OPENSENIORS που εξέδωσε η ITF. κι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαίδας

 

8 σχόλια

  • Σιγα τα αυγα !!!!
    Εδω οι κυβερνησεις μας τους λενε Μακεδόνες αυτο τους πειραξε?
    Σε οποιους μπορουμε φωναζουμε και κανουμε τον μαγκα .. στους κυβερνωντες γατουλες

  • Γεμίσαμε δημοσιοσχετίστες ελλαδίτες. Παντού και στα πάντα. Πόσο θαυμάζω άλλους λαούς που λειτουργούν υπέρ της πατρίδας τους και της εθνικής τους υπερηφάνειας καθημερινά. Εμείς είμαστε απλά η ντροπή της ιστορίας αυτού του τόπου. Μαμ, κακά και νάνι…

  • ΑΙΣΧΟΣ!!!
    Δεν είναι ούτε μακρινά αλλά ούτε και ξένα, αντιθέτως είναι πολύ κοντινά και πολύ δικά μας, τα σχετικά με την προσπάθεια υφαρπαγής του ονόματος της Μακεδονίας απ’ την Ελλάδα και μαζί κι όλων όσων αυτό συνοδεύει και ορίζει. Γι’αυτό θλίψη, πόνο προκαλεί το γεγονός της προδοσίας που έγινε (γιατί για προδοσία πρόκειται) εκ μέρους του ομίλου αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, όταν δέχθηκε στο πρόγραμμα του να συμπεριληφθούν οι εκ σκοπίων προερχόμενοι αθλητές ως καταγράφηκαν.
    Δεν μπορούμε να ζητούμε να μας σέβονται και να μας τιμούν και να μας αναγνωρίζουν ως μας πρέπει οι άλλοι, ενώ εμείς μόνοι μας ακυρώνουμε τα που μας πρέπει, τα υπονομεύουμε, τα αρνούμαστε.
    Οφείλατε όλοι στον εκεί όμιλο να είσαστε έξω από ύπνο και χαύνωση, με καλά αντανακλαστικά σε εγρήγορση, ιδίως και με όσα τρέχουν τόσο ηχηρά και επώδυνα και να εντοπίζατε και να αποτρέπατε τα ακατονόμαστα. Δεν το κάνατε, φέρετε μεγάλη ευθύνη! Ωστόσο, όσο ακόμη προλαβαίνετε διορθώστε τα οικτρά λάθη σας και τους καπηλευτές αντιμετωπίστε ως τους πρέπει: εάν δεν διορθώσουν τον τίτλο του ονόματος τους, παύστε τους τώρα. Εν ανάγκη ακυρώστε τους αγώνες, το οφείλετε στην Χώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.