kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Θερμό χειροκρότημα για την Μαρία Φαραντούρη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Μαρτίου 2018
00:33

Mεγάλη συναυλία με τη Μαρία Φαραντούρη,  στο πλαίσιο του 2ου Πολυθεματικού φεστιβάλ «Πτολεμαΐδα: Η πόλη γιορτάζει» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Υψικάμινος», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23/3, στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου « Παντελίδης». Οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν την καλλιτέχνιδα με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ μετά από κάθε τραγούδι της ακολουθούσε παρατεταμένο χειροκρότημα.  Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

5 σχόλια

  • Συγχαρητήρια !!!!!!!!

    Στον πολιτιστικό σύλλογο Υψικάμινο για την διοργάνωση της Συναυλίας της κ. Μαρίας Φαραντούρη ,καθώς και σε όλους του συντελεστές , ώστε να απολαύσουμε από κοντά μια Θρύλο του καλλιτεχνικού στερεώματος . Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η παρουσίαση της ,που γέμισε την σκηνή , με την γλυκύτητα και την αυθεντικότητα της,

    Η τεράστια φωνή της μας ταξίδεψε !!!!!!!!!!!!!!!

  • Συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν για την χθεσινή εξαιρετική βραδιά.

    Μπράβο στην «Υψικάμινο» που μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε ( οι περισσότεροι από εμάς για 1η φορά ) την μεγάλη ερμηνεύτρια κα. Μαρία Φαραντούρη. Στα 71 της μας καθήλωσε με την ερμηνεία της σε τραγούδια συνώνυμα της Ελλάδας και της Δημοκρατίας. Με την απέριττη αλλά ταυτόχρονα ζεστή συνοδεία ενός πιάνου και ενός πνευστού μας ταξίδεψε για 1,5 ώρα με τις μουσικές του Μίκη και του Μάνου ( και του Μάνου ).
    Σας ευχαριστούμε όλους .

    ΥΓ #1. Ότι με 8 ευρώπουλα θα ακούγαμε σχεδόν όλη την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και θα βλέπαμε εκτός από την κα. Φαραντούρη και τον μέγιστο David Lynch … μάλλον ούτε στα καλύτερα όνειρά μας.

    ΥΓ#2. Μια ντουζίνα άδεια καθίσματα ήταν πάρα πολλά για το μέγεθος της ερμηνεύτριας. Ευτυχώς ήρθε και ένα λεωφορείο από το Άργος Ορεστικό και έσωσε την παρτίδα.

    ΥΓ#3. Απούσα όλη ( πλην ενός ) η Δημοτική αρχή. Έδειξε για μια άλλη φορά ότι μετρά το μέγεθος της κάθε πολιτιστικής προσπάθειας με την έκταση της τσίκνας και το πλήθος των τριγλυκεριδίων από τις παρασκευές του Κώτσου του Χονδρομπαλά που θα είναι στημένος εκτός του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ο «Οτσαλάν» δεν σκαμπάζει τίποτα άλλο εκτός από κεμετζέ …. Ο Καΐδας θα είχε πάλι κανένα μνημόσυνο ( νομίζω οι «κοπή τι πίτα» τελείωσαν ) … ενώ στους αντιδημαρχέους πιο εύκολα θα μάθεις πώς να ζευγαρώσεις περιστέρια παρά οτιδήποτε άλλο. ( τι δουλειά έχεις με δαύτους Γιάννη … σε είδα … ήσουν ο μοναδικός … πάλι .) . Ραντεβού μόλις ζεστάνει καλά στην Θωδη και στην Παολάρα που στην τελική λέει και αυτή ένα τραγούδι του Χατζιδάκι.

    ΥΓ#4. Η ψωνάρα που πήρε το μικρόφωνο ( από την Φαραντούρη μωρή Πτολεμα(γ)ίδιώτισσα !!! … από την Φαραντούρη !!! ) και «εκτέλεσε» κυριολεκτικά ένα τραγούδι για να μας πει τον Καμερουνέζικο καημό της αξίζει μόνο η απαξίωση. Τελικά ορισμένοι τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει. Ουστ γίδια … ουστ.

    ΥΓ#4 Αγάπη μου όταν δεν ξέρεις τον τίτλο του «Λιγο ακόμα» δεν ζητάς το τραγούδι που λεει για τον ήλιο που θέλει να σηκωθεί πιο ψηλά. Καταλάβαμε ότι ήσουν του ορθόδοξου ΠαΤΣοκ αλλά άνοιξε και κανένα βιβλίο. Καλά που δεν ζήτησες το «τέσσερα» από την 2ο δίσκο της. Όξω γίδια από την παράγκα .

    • Τον καίδα και τον οτσαλάν κάποιοι χωριάτες τους ψηφίζουν καλέ αντιδραστικιά και επαναστάτρια. Απλά δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο σίγουρος γιατί ξέρω ότι και αυτοί κάνατε πολύ παρέα και ξαφνικά κάποιο προσωπικό συμφέρον σας τα χάλασε? Δεν ξέρω γιατί το λέω αυτό αλλά ξύνομαι όλη την ημέρα σήμερα με τον καίδα και τα καιδάκια…

      • Όποιος κατάλαβε τι έγραψε από πάνω ο “πρόεδρος του Εδεσσαϊκού” κερδίζει την αντιδημαρχεία Πολιτισμού – Μνημοσύνων & Πανηγυρίων.

        Ραντεβού στα … σουβλατζίδικα ( για να είμαστε σίγουροι ότι θα’ρθείτε )

        ΥΓ Ροβόλα’τα ροβόλα’τα …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.