kozan.gr: Δηλώσεις εκπροσώπων παρατάξεων κατά τη σημερινή έναρξη των εργασιών του επαναληπτικού 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2018
12:22

Δηλώσεις εκπροσώπων παρατάξεων κατά τη σημερινή έναρξη των εργασιών του επαναληπτικού 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

9 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.:-) ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Μπράβο για την δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο εάν θελουμε να πείσουμε την κοινωνία τους ανέργους τους εργαζόμενους

  • Στον Σπάρτακο ακόμα τ βγάζουν τ οικονομικά παλασκα έδωσες μια υπόσχεση ήρθε η ώρα τους Νίκο βγαλτα όλα στη φόρα

  • Πως ειναι δυνατόν ο Κουρκουτας ενώ ειναι υπάλληλος της ΔΕΗ και να εκλέγεται αντιπρόσωπος στο Εργ Κεν απο το σωματειο ανέργων ιδιωτικών υπαλλήλων .!!!

  • Για αλλη μια φορα η ιδιοι με παιδια και με εγγονια συνεδρειο ΠΑΡΟΔΙΑ χωρις να ακουστει καμια μα καμια προτασι για τα προβληματα της περιοχης και των ανεργων,αλλα τι περιμενεις απο χορτατους να σκεφτουνε αυτους που δεν εχουν μια””””αααααα και παλι το συνηθες φαινομενο παλι για να κερδισει ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…….

  • Όλοι λέτε για τον Άνεργο πρόεδρο κουρκούτα για τα παιδιά τών συνδικαλιστών αλλά πάτε και τούς ψηφίζετε.
    Μήν μιλάτε τουλάχιστον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.