Πρωταθλητής Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2017-18 ο Πρωτέας Γρεβενών – Nίκησε με 60-53 την Α.Ε. Κοζάνης στον τελικό

25 Μαρτίου 2018
23:18

Πρωταθλητής Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ 2017-18 ο Πρωτέας Γρεβενών νίκησε με 60-53 την Α.Ε. Κοζάνης στον τελικό.

Ημίχρονο
Πρωτέας-ΑΕΚ 26-15

Καλύτερη πεντάδα Final-4 Παπαγιάννης και Σκαρκαλάς (ΑΕΚ), Κυρατζής (Πρωτέας), Πέπα (Αρίων Πτολ.), Ταμπακάκος (Κεραυνός Αγ. Γεωργίου).

Πρώτος σκόρερ Σκαρκαλάς (ΑΕΚ).

MVP Κυρατζής (Πρωτέας).

Κώστας Τσιώρας – https://matiesstasport.blogspot.gr/

7 σχόλια

  • ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΤΣ!! ΤΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

    • Και ένα ακόμη βραβείο στον προπονητή (δεν λέμε ονόματα) που για 40′ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έτσι τα παιδιά του έπαιζαν στον αυτόματο πιλότο για όλο το ματς. Κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

    • Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΙΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ.ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

      ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

  • ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟ 100% ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

  • ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.