kozan.gr: “Καρφιά” Θ. Μουμουλίδη στο δημοσιογραφικό κόσμο της περιοχής: “Η περιοχή πρέπει να αναπτύξει ένα ισχυρό δημοσιογραφικό κίνημα. Γιατί η ουσιαστική κριτική θα έπρεπε να γίνεται από “ελεύθερες φωνές”. Η δημιουργική κριτική θα μπορούσε να γίνεται από “ελεύθερες φωνές” (Ηχητικό)

26 Μαρτίου 2018
14:06

Στα του δημοσιογραφικού χώρου της περιοχής αναφέρθηκε μιλώντας στην  εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, ο βουλευτής Κοζάνης, Θ. Μουμουλίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η περιοχή πρέπει να αναπτύξει ένα ισχυρό δημοσιογραφικό κίνημα. Γιατί η ουσιαστική κριτική θα έπρεπε να γίνεται από “ελεύθερες φωνές”. Η δημιουργική κριτική θα μπορούσε να γίνεται από “ελεύθερες φωνές”. Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

19 σχόλια

  • Ένα από τα λίγα που συμφωνώ μαζί σου.

    Δυστυχώς η δημοσιογραφία στην Ελλάδα και κυρίως στην επαρχία, είναι άθυρμα συμφερόντων…

  • συμφονω απόλυτα με τον κ.μουμουλίδη σε αυτό το θέμα….πάρτε για παραδειγμα (τ’ όνομα αφαιρέθηκε από το kozan.gr)…αν υπήρχε βαθμολογία για τους δημοσιογράφους θα έπερνε – 40 ….σαν θερμόμετρο ειναι.

  • Μίλησε ο άνθρωπος , του οποίου η παράταξη βόλεψε όλη την Αυγή στην ΕΡΤ και την έκανε χειρότερη από την βορειοκορεατικη τηλεόραση

  • Εισαι σιγουρος Μουμουλιδη; γιατι αν γινει αυτο και δεχεσαι την κριτικη, μη μιλας μετα για κατευθυνομενη δημοσιογραφια, μεχρι τωρα ζαχαρη τη βγαζεις στα τοπικα ΜΜΕ

  • ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΡΤ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ποιος κάνει μάθημα δημοσιογραφίας και κριτικής για ελεύθερες φωνές.! Αυτος που τιποτα άλλο δεν κάνει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ , απο το να δημιουργεί κλίκες να μη δέχεται καμια διαφορετική άποψη. Τι υποκρισία.!!!

  • Ο άνθρωπος διδάσκει υποκριτική και στην πολιτική εκτός απο το θέατρο.! Μιλά με το υπεροπτικο ύφος του Αθηναίου προς επαρχιώτες και δουλευει κάποια παιδάκια που πιστεύουν στις ανούσιες μεγαλοστομίες του.! Μην προκαλείς άλλο τον κοσμο της περιφέρειας!

  • Ποιος τον πιστεύει..! Αυτοί που ειναι διπλα του ατομικές και οικογενειακές τακτοποιήσεις επιδιώκουν…

  • Η κριτική είναι η ουσία της δημοκρατίας. Όλοι αναγνωρίζουν την αξία της, αλλά κανένας δεν τη δέχεται, όταν δεν τον βολεύει…

  • E ναι, μας έφερε πολιτισμό και εξωστρέφεια….πριν ήμασταν στο σκοτάδι! Δίνει καθημερινό αγώνα για να βγει ο τόπος μπροστά και κάποιοι σκοταδιστές τον πολεμάνε. Συνέχισε Θέμη…είμαστε μαζί σου. Σπάσε τα κατεστημένα της περιοχής…τα συμφέροντα σε πολεμάνε αλλά εσύ μόνο μπορείς να φέρεις την αλλαγή.

  • Σαφώς και έχει δίκιο ο Μουμουλίδης. Πάρτε τους δημοσιογράφους της περιοχής έναν – έναν και αξιολογήστε τα προσόντα τους. Πόσοι έχουν πτυχίο, πόσοι ξέρουν να γράφουν σωστά, πόσοι ξέρουν να μιλούν σωστά, πόσοι ξέρουν να κριτικάρουν αμερόληπτα, πόσοι ξέρουν να κάνουν σοβαρό ρεπορτάζ, πόσοι ορθώνουν το ανάστημα στον εκδότη, τον διευθυντή, τον καναλάρχη, πόσοι δεν προωθούν τα δελτία τύπου αυτούσια ως ειδήσεις; Δυστυχώς οι σοβαροί δημοσιογράφοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.