kozan.gr: Στήριξη στο δήμαρχο Κοζάνης κι “άδειασμα” στον περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού του, Νίκο Χατσίδη, από τον Θέμη Μουμουλίδη, για το θέμα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου (Ηχητικό)

26 Μαρτίου 2018
13:27

Ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε Εποχή», Νίκος Χατσίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον επί κεφαλής του εν λόγω αυτοδιοικητικού σχήματος,  στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, Θέμη Μουμουλίδη,  όταν εκείνος παραιτήθηκε προκειμένου να ασκεί αποκλειστικά και μόνο τα καθήκοντά του ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, είναι από τα πρόσωπα εκείνα που με παρεμβάσεις του, τόσο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όσο κι από τη δράση του στο σύλλογο καφετεριών Κοζάνης “Ερμής”, έχει εκφράσει τις εντάσεις του για τον αντικαπνιστικό νόμο και τους χειρισμούς του δήμου Κοζάνης στο ζήτημα αυτό.  Σχετικά με το θέμα αυτό και τη στάση του Ν. Χατσίδη, ρωτήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/3, μιλώντας στην  εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, ο βουλευτής Κοζάνης, Θ. Μουμουλίδης, ο οποίος, με την απάντησή του “άδειασε” το περιφερειακό σύμβουλο της παράταξής του, παίρνοντας το μέρος του δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη: “Eίναι λάθος να βγαίνει κάποιος σε κόντρα με το δήμο Κοζάνης, που το μόνο που κάνει είναι να εφαρμόζει ένα νόμο. Νομίζω είναι άδικο να στρέφεται κατά του δημάρχου & του δήμου Κοζάνης”.

7 σχόλια

  • Απαντησε πρωτα γιατι δεν εφαρμοζεται ο νομος στην ιδιαιτερη πατριδα σου την Πτολεμαιδα. Ασε τα κολλητιλικια με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Δημαρχο, κοιτα πρωτα αν θα ξαναβγεις βουλευτης και μετα κοιτα αν θα ξαναβγαλεις Δημαρχο

  • Μηπως υπαρχει προσωπικη κοντρα του κ.Χατσιδη με το δημαρχο; και γτ; η απαντηση του σωματειου ειναι να μην εφαρμοσθει ο νόμος; γτ δεν δινονται απαντήσεις; καποιοι ισχυριζονται οτι τους αιφνιδιασε ο δημαρχος.. οι συναντήσεις απο την αλλη μας λενε οτι ξεκινησαν το Νοέμβριο.. τι ισχυει τελικά;; ας μας ξεκαθαρισει τη θεση του ο κ. χατσιδης και το σωματείο αν συμμερίζονται τις αποψεις του. Φανταζομαι πως δεν υπαρχει πολιτικό κίνητρο απο πίσω..!! Καλοιος ανερχομενος συνδυασμος πχ.. λεμε τωρα!!!

    • Πολύ καλή η απορία σου , άραγε γιατι δεν τον καλούν στα στημένα ΜΜΕ να μας πει την άποψη του και του Συλόγου ; Οτι εχει με διαφορετική άποψη του δήμου τα καταπίνουν ολα οι δημοσιογράφοι μας . Αντικειμενικοί όλοι τους , το είπε ούτος άλλος και ο Μουμουλιδης οτι η μοναδική ελεύθερη φωνή ειναι το 99 της κυρίας Ανουλιδου .ολοι οι άλλοι δεν ειναι ελεύθερες φωνές και να ακούγονται όλες οι φωνές .

  • Οταν ακους την συνεντευξη καταλαβαινεις οτι δεν εχει καμια σχεση με οσα γραφει το kozan.gr Αν εχω αδικο θα ηθελα να με διαψευση το kozan.gr η καλυτερα να διορθωσει αυτα που εχει γραψει

  • Η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο μας . Απο που διαπίστωσε ο διορισμένος βουλευτης οτι υπάρχει ή πάει κόντρα στον νόμο . Έτσι αντιλαμβάνεστε και ολα τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινότητας . Αυτός ειναι ο λόγος που σκηνοθετείται την ζωή με βάση την φαντασία σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.