kozan.gr: Εκδήλωση αφιερωμένη στο ζωγράφο Κώστα Ντιό διοργάνωσε ο δήμος Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Μαρτίου 2018
21:32

Ο Δήμος Κοζάνης κι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Πορτραίτα της Κοζάνης», πραγματοποίησαν, το βράδυ της Δευτέρας 26/3, αφιέρωμα με τίτλο: «Κώστας Ντιός: Ο ζωγράφος πέρα από τα όριά του». Ομιλητές ήταν η Έλλη Κοκκίνη, Ιστορικός – Κριτικός Τέχνης, η Τέτα Μακρή, Καθηγήτρια Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ, και ο ΒασίληςΚαραγιάννης, Συγγραφέας- Εκδότης «Παρέμβασης». Την εκδήλωση συντόνισε ο Τάσος Κόλλιας.

 

 

5 σχόλια

  • Ο πραγματικός αναγνωρίσιμος, καλλιτέχνης, δημιουργός, ο Άνθρωπος Κώστας Ντιος. Σπάνια περίπτωση τόσο σπουδαίου ζωγράφου που μένει και προσφέρει στον τόπο του. Μπράβο στο δήμο για την ελάχιστη αυτή εκδήλωση τιμής…

  • Συγκλονιστική εκδήλωση! Σπάνιος καλλιτέχνης και ο Κ.Ντιος αλλά και πατέρας του Ν. Ντιος. Εξαίρετες οι ομιλίες των καθηγητών Κοκκίνη και Μακρή. Χαρήκαμε Ελληνικό λόγο ποιότητας όπως άρμοζε στην τιμητική εκδήλωση. Άριστος και ο εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας που επάξια εκπροσωπήθηκε στο πρόσωπό του. Είμαστε περήφανοι για τον τόπο που τον καταξίωσαν με τις προσωπικότητές τους τόσο σεμνά και δθακριτικά πατέρας και γιος Ντιος. Συγχαρητήρια!

  • Συγχαρητηρια. Αυτη η δραση παρουσίασης τοπικων προσωπικοτητων αναδεικνυεται αριστη! Περιμενουμε την παρουσιαση της αγνωστης ζωγραφου Θαλειας Φλωρα Καραβια που προβληθηκε χθες αλλά και του συγχρονου αριστου ακαδημαικου συντοπιτη μας Αλκη Χαραλαμπίδη.

  • Εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης!!!

    Μπράβο!

    κ. Δημόπουλε όμως κάνετε συνέχεια τα ίδια λάθη!

    Την κ. Έλλη Κοκκίνη φέρατε.

    Πότε θα μας φέρετε την κ. Έλλη Κοκκίνου?

  • Αραγε ο δημος ζητησε τη γνωμη και τις προτασεις του κ. Κ. Ντιος για τις εικαστικες παρεμβασεις στην πολη; δε νομιζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.