kozan.gr: Το σχόλιο των δημοσιογράφων, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, για τα “καρφιά” του Θ. Μουμουλίδη περί της ουσιαστικής κριτικής που θα έπρεπε να γίνεται από «ελεύθερες φωνές» (Βίντεο)

27 Μαρτίου 2018
11:39

Το σχόλιο των δημοσιογράφων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel για τα “καρφιά” του Θ. Μουμουλίδη περί της ουσιαστικής κριτικής που θα έπρεπε να γίνεται από «ελεύθερες φωνές» (διαβάστε σχετικά με αυτό εδώ).

 

 

8 σχόλια

  • και οι κρίνοντες κρίνονται κ.κ. Βακρατσά και Παπαδόπουλε (“γνήσιε της ελεύθερης φωνής”, που “ξεχνάς” ότι έγιναν και εκλογές στα τέλη του καλοκαιριού του 2015 με το τότε διαμορφωθέν τοπίο και θέσεις διαφορετικές της πρώτης εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. και που με βάση αυτές του ξανάδωσε ο ελληνικός λαός την εντολή του )
    Μ.

    • Το καλό είναι ότι οι βουλευτές δεν ζορίζονται ότι και να πουν οι δημοσιογράφοι ο λαός αυτοί έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους

  • όσο και αν ζορίζεστε κύριοι, όλοι κρίνονται… όπως και εσείς κρίνετε, έτσι θα πρέπει να δέχεστε και κριτική…

  • ΑΛΛΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΑΙΝΤΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

  • Ποιοί δημοσιογράφοι; Αυτοί που τα δελτία τύπου και την κατευθυνόμενη κριτική την ονομάζουν ειδησεογραφία; Ή αυτοί που δεν ξέρουν να συντάξουν μια είδηση σε απλά ελληνικά;

  • Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ .ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΗ.ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΘΕΣΗ.ΘΟΔΩΡΕ ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ

  • Ευτυχώς, Θεόφιλε και Δημήτρη, που υπάρχουν οι ελεύθερες δημοσιογραφικές φωνές των τοπικών μέσων ενημέρωσης μεταξύ των οποίων κυρίως εσείς και κάνουν κριτική στην εξουσία, διαφορετικά αν περιμέναμε από τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους των Αθηνών ζήτω που καήκαμε! Συνεχίστε απτόητοι και αγνοήστε αυτούς που θέλουν να σας φιμώσουν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.