Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση

27 Μαρτίου 2018
12:55

Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση, προκειμένου να επανεξεταστούν ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ως τώρα διαδικασία. Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις.

10 σχόλια

  • Οι φιλοζωικές και εθελοντές κλπ γκρινιάρηδες από την Πτολεμαΐδα, που εκθειαζαν το νομοσχέδιο, τώρα τι λένε?

    Για να δείτε πως στήνεται η σκυλοφιλια, πάνω στην αμαθεια και τα ένστικτα!

  • Έχει έρθει το πάνω κάτω στην Ελλάδα, έχουμε χρεοκοπήσει 4 φορές και ακόμη περιμένουμε τη ρύθμιση για τα αδέσποτα και τα τηλεοπτικά κανάλια. Έλεος.

  • Κι εσένα δηλαδή τί σε βάλανε; Κεχαγιά στην άποψή τους; Κάτσε να βγει το τελικό, να δούμε τι θα ψηφιστεί και μετά κελαηδάς. Μια χαρά λογικούς τους βρίσκω εγώ τους ανθρώπους. Με εσάς τους άλλους τους κολλημένους του καναπέ τι κάνουμε; Αυτοί τουλάχιστον είναι οι μόνοι που αγωνίζονται μόνοι τους και ίσως οι μόνοι που δικαιούνται να εκφέρουν άποψη.

    • ”οι μόνοι που δικαιούνται να εκφέρουν άποψη”

      στις δημοκρατίες έχουν όλοι άποψη φίλτατε, αλλιώς έχουμε φασισμό

      Και σε τελική ανάλυση, ένα μείζων θέμα όπως η διαχείριση εκατοντάδων αδέσποτων ζώων, λύνεται με σχεδιασμό από αρμόδιους! Όχι από την κύρα Λίτσα, Κίτσα, Σούλα, Βούλα κτλ κλτ που απλά αγαπάνε τα σκυλιά!!

      • σωστα.και να προσθεσω, δεν ειναι φιλοζωοι οσοι αγαπαν μονο τα σκυλια κι αδιαφορουν για τα υπολοιπα ειδη του ζωϊκου βασιλειου, που απειλούνται, που κακοποιουνται, που τρωγονται.οι σκυλολατρεις ειναι η οχι πελατες στα κρεοπωλεια;

  • Ότι θέλουν οι φιλοζωικές γίνεται !!! Πότε θα οργανωθούμε οι υπόλοιποι και θα χασετε τα προνόμια δε ξέρω,αλλά έρχεται ο καιρός που δε θα κάντε ότι θέλετε. Σας συχαθηκε ο κόσμος με την υστερία σας για τα σκυλιά, λες και δεν έχουμε αλλά προβλήματα

  • και στο νέο νομοσχέδιο να συμπεριλάβουν την απαγόρευση σκυλων στις πολυκατοικιες!!! άλλο η μονοκατοικία που κάνεις οτι θελεις και άλλο η πολυκατοικια οπου ζουν αρκετοι ένοικοι!!!! η ενοχλησει απο τα γαυγίσματα ειναι αρκετη και έχει παραγίνει το κακό με τα σκυλια και τις γατες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.