kozan.gr: Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο συνδυασμός του Γ. Μητλιάγκα ζητώντας την ακύρωση των αρχαιρεσιών εκλογής του πρόεδρου και της διοικητικής επιτροπής στο ΕΒΕ Κοζάνης (Αποκλειστικό – Βίντεο)

28 Μαρτίου 2018
19:28

Στην αποκάλυψη ότι ο συνδυασμός του κατέθεσε, στις 26/2/2018, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακυρώσεως, επί των αρχαιρεσιών της εκλογής του προέδρου και της εκλογής της διοικητικής επιτροπής, προχώρησε, στη σημερινή (28/3) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ Κοζάνης, ο Γιάννης Μητλιάγκας, εξηγώντας, αναλυτικά, τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή. “Χάθηκε μια ευκαιρία συναίνεσης, ενότητας και συνεργασίας στο Επιμελητήριο. Οι προτάσεις μας προσέκρουσαν  στο δόγμα όλα ή τίποτα, το οποίο κατά την άποψή μου δείχνει μια λάθος νοοτροπία και μια έκδηλη ανάγκη για εξουσία, με κάθε τίμημα. Όλα για την αυτοδυναμία. Σας εύχομαι να δικαιωθείτε και εσείς στο ΣΤΕ”. Δείτε τα σχετικά αποκλειστικά πλάνα του kozan.gr, αλλά και τι απάντησε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Νίκος Σαρρής:

 

9 σχόλια

  • Μητλιαγκα έχασες το κατάλαβες? Πατωσες..ησουν το φαβορι και εχασες πανηγυρικά. Έχασες τόσο εσύ όσο και ο Κυριακίδης.

  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ
    ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ

  • και εσυ Μητλιαγκα την ιδια εκδηλη αναγκη για εξουσια εχεις με καθε τιμημα. Συνεπως μην κατηγορεις τους αλλους ολοι το ιδιο ειστε.

  • Ο Μητλιάγκας νόμιζε ότι μπορούσε να γίνει χαλίφης στη θέαη του χαλίφη. Αλλα δεν τπυ βγήκε και σκύλιασε..

  • Για να μην εκτίθενται μερικοί και για να λεμε αλήθειες υπάρχουν και τα πρακτικά …εκεί φαίνεται ποιος και τι;

  • Εκεινη η επανεκκινηση και τα. 2.500.000 του πορου τι εγιναν και τα μεγαλεπίβολα σχεδια και τις χιλιαδες υποσχέσεις ;;;

  • Μητλιαγκα αν σου κανει καλο να διαχειριστεις την συντριβη σου με 7-0 που επαθες στις εκλογες απο τον ΣΑΡΡΗ πηγαινε και στα δικαστηρια αλλα και στον παπα της ενοριας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.