kozan.gr: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σαρρή – Μητλιάγκα για την επιστολή του ΕΒΕ Κοζάνης, προς το δήμο Κοζάνης, για το κάπνισμα, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει έγκριση από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου (Βίντεο – Aποκλειστικά πλάνα)

28 Μαρτίου 2018
20:01

Τις ενστάσεις του για μια σειρά θεμάτων για τα οποία ο πρόεδρος Ν. Σαρρής ενήργησε χωρίς να έχει έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο το ΕΒΕ Κοζάνης, έθεσε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος, ο επικεφαλής του συνδυασμού  “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”, Γιάννης Μητλιάγκας, φέρνοντας σαν παράδειγμα την επιστολή του ΕΒΕ Κοζάνης, προς το δήμο Κοζάνης, για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. “Καλώς ή κακώς ο κόσμος ο επιχειρηματικός μας έδωσε 50%. Και έχει δώσει τη δικαιοδοσία στον πρόεδρο και να παίρνει και πρωτοβουλίες”, είπε ο Ν. Σαρρής. “Μόνο σας θα διοικήσετε το Επιμελητήριο;”, το ρώτησε ο Γ. Μητλιάγκας. Κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης, να καταλήγει την τοποθέτησή του: “Εγώ προσωπικά θα αναλαμβάνω και θα λέω δημόσια τη γνώμη μου. Γι’ αυτό και με ψήφισε το 50% του επιχειρηματικού κόσμου. Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να προσφύγει να πάει στα δικαστήρια, να πάει όπου θέλει”. Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του kozan.gr:

 

14 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.