Aνακοίνωση Δήμου Κοζάνης: “Μέχρι σήμερα έχουν κλαδευτεί 150 δέντρα εκ των οποίων 20 είχαν χαρακτηριστεί ψηλά και επικίνδυνα” (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2018
22:02

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κλαδέματος δέντρων, που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους στην πόλη της Κοζάνης και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου! Μέχρι σήμερα έχουν κλαδευτεί 150 δέντρα εκ των οποίων 20 είχαν χαρακτηριστεί ψηλά και επικίνδυνα! Λεπτομέρειες δίνει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

11 σχόλια

  • Το οτι τα κλαδεψατε, καλα κανατε, επρεπε να το κανετε. Το οτι αφησατε ομως πεταμενα τα κλαδια στους δρομους, στην περιοχη του Παπαφη, και ολα τα στενα δρομακια ειναι γεμάτα με ξυλα… αυτο ειναι σωστό που κανατε;;; και το περιεργο είναι οτι ειδοποιήθηκε και η δημοτική αστυνομία, αλλα κανενός το αυτι δεν ιδρωσε. Και σε όποιον εχει την παραμικρή αμφιβολία,μπορεί να ρθει και να το διαπιστώσει.

  • Ε όχι ρε φίλε, αυτοί πολεμάνε στα αλήθεια !!!
    Από ένα μετάλλιο στα παιδιά για τη μάχη τους με τα ψηλά κι επικίνδυνα !!!

  • Στην αρχη του δρομου προς ΞΕΝΙΑ υπαρχει προς το βουνο παρατημενος κοντος κορμος τοσο στην ακρη που αν κατρακυλησει καποιον θα πλακωσει. Ετοιμος ειναι.

  • Και είναι λόγος για ανακοίνωση; Να βγάζουν και οι ηλεκτρολόγοι του δήμου ανακοίνωση πόσες λάμπες άλλαξαν σήμερα, να λένε και στο ληξιαρχείο πόσα πιστοποιητικά έδωσαν, ά και το κυλικείο πόσους φραπέδες έδωσε σήμερα που ζέστανε ο καιρός. Σοβαρευτείτε και δουλέψτε λίγο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.