Τι ταιριάζει με τον ανοιξιάτικο καιρό; Tο Τogether 28!

29 Μαρτίου 2018
13:56

Περάσαμε μια εβδομάδα με τον Βασίλη Κυριακού και γνωρίσαμε τον Ρένο Χαραλαμπίδη.  Ενημερωθήκαμε για τη διάκριση και την πρωτιά της ΔΙΑΔΥΜΑ και διεκδικήσαμε το Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Βραβείο Energy Globe για το νοσοκομείο Γρεβενών. Καπνίσαμε έξω, πήγαμε σε μάγισσες, σε καφετζούδες και ανακαλύψαμε τα κρυμμένα μυστικά της καφεμαντείας.

Κάνουμε Πάσχα στη Δυτική Μακεδονία, αναβιώνουμε τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις  βγαλμένα από τα βάθη του χρόνου και καλωσορίζουμε την άνοιξη με τις Λαζαρίνες.  Κουβεντιάσαμε με τον Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, πρόεδρο της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για την τουριστική συνείδηση, την ανάπτυξη και τα σχέδια της Εταιρίας Τουρισμού.  Tαξιδέψαμε   μέχρι τη μαγευτική Κέρκυρα, η οποία φόρεσε τα γιορτινά της για τη Λαμπριά, όπως την ονομάζουν ανακαλύπτοντας τα μοναδικά εθιμοτυπικά στοιχεία του νησιού. Κουβεντιάσαμε με το δήμαρχο του νησιού  Κώστα Νικολούζο αλλά και με τον αρχιμουσικό της παλαιάς φιλαρμονικής  Σπύρο Προσωπάρη.

Σαλπάραμε με το καράβι της Κιβωτού παρέα με το δημιουργό της Κυριάκο Ηλιάδη και περιπλανηθήκαμε στον κόσμο της αναπηρίας . Αναρωτηθήκαμε πως είναι η ζωή μέσα και έξω από τη φυλακή συζητώντας με έναν πρώην φυλακισμένο ακούγοντας χωρίς φόβο και πάθος την ιστορία του. Ακούσαμε τη θετική φωνή γιατί δεν χρειάζεται η αφορμή κάποιας παγκόσμιας ημέρας για να καταστεί το ζήτημα της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον ΗIV επίκαιρο. Ο Γιώργος Τσιακαλάκης μας ενημέρωσε για τον HIV , το στίγμα και το φόβο και εθελοντής του Check Point μας μίλησε για τη λειτουργία των κέντρων πρόληψης. Περάσαμε από τα αλώνια στα καψώνια αφού μάθαμε τα μυστικά και ψέματα της ψυχρολογίας της προσδοκίας . Φορέσαμε τα ρούχα μας αλλιώς, εξερευνήσαμε τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης  μέσα από ταινίες και βιβλία, ακούσαμε μουσική. Μας έκοψε το βήχα ο Αναστάσιος  Σιδηράς  και  γνωρίσαμε τους τύπους πελατών των εστιατορίων .

Αυτά και άλλα πολλά στο 28ο τεύχος του Together…

Δαγκωτό στο Together 28!

Καλή σας ανάγνωση και καλό Πάσχα !

Ένα σχόλιο

  • Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτά τα υπέροχα χρώματα !!! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς αυτής της καταπληκτικής σύνθεσης!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.