Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας

29 Μαρτίου 2018
19:38
Κανένα σχόλιο

O Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων, παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Π.Ε. Κοζάνης κα Βλαχάβα Ευανθία καθώς και την υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κα Φίλιου Δήμητρα, για την άψογη συνεργασία στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Ετερότητα στην εκπαίδευση: Ο ρόλος του εκπαιδευτικού», στις 27-3-2018, στις 5.30-8.30 μ. μ. στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αναπτύχθηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο πραγματοποιήθηκε η θεωρητική προσέγγιση του θέματος από την υπεύθυνη του ΣΣΝ κα Βλαχάβα Ευανθία. Στο δεύτερο, η πρόεδρος του ΣΕΚ Δυτ. Μακεδονίας κα Πάτσιου Αναστασία παρουσίασε βιωματικές τεχνικές διδασκαλίας. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών υπήρξε ουσιαστική και ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Τα μέλη του ΣΕΚ Δυτικής Μακεδονίας, με την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν, είναι ανοιχτά στη δημιουργία συνεργασιών, με σκοπό την ανάπτυξη γόνιμων προβληματισμών γύρω από καίρια θέματα κοινωνικής συνύπαρξης.

Η πρόεδρος Η γραμματέας

Αναστασία Πάτσιου Θεοδώρα Γκάση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.