kozan.gr: Δημήτριος Κυφωνίδης: “Οι δύο «γάγγραινες» του Μποδοσάκειου είναι η Ογκολογική κλινική και η Πνευμονολογική κλινική” (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2018
22:53

“Δεν άκουσα τίποτα για την πνευμονολογική”, ανέφερε, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των ερωτήσεων, στην 1η δημόσια λογοδοσία της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» , που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/3, ο διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, Δημήτριος Κυφωνίδης, συμπληρώνοντας, πως: “Οι δύο «γάγγραινες» του Μποδοσάκειου είναι η Ογκολογική κλινική και η Πνευμονολογική κλινική”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ένα σχόλιο

  • Με όλο το σεβασμό κύριε Κυφωνιδη τη λειτουργία του ιατρείου διακοπής καπνίσματος(που ελάχιστοι γνωρίζουν) από τη συγκεκριμένη συνάδελφο ουδείς γνωρίζει στο Μαματσειο και τουλάχιστον στο μισό Μποδοσακειο που ρώτησα. Ούτε καν η ίδια η υποδοιικητρια με την οποία συνομιλησα τη Δευτέρα και πίστευε ότι η διακοπή καπνίσματος είναι θέμα ψυχολόγου και όχι ιατρού. Αυτά μπορώ να τα αποδείξω με πολλά επιχειρήματα. Απλά σας προτρέπω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας όπου αναφέρονται όλα τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος. Πουθενά το όνομά της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.