kozan.gr: Α. Tσιλφίδης: “20% είναι τα ξένα ονόματα, οι οποίοι είναι νόμιμοι πολίτες, αυτοί που εργάζονται στη λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα V, με βάση παλαιότερα στοιχεία – Δεν έχουν βάση αυτά που λέει ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος. Είναι η δεύτερη φορά που πάει στη Βουλή αυτό το ζήτημα – Την πρώτη ήταν από τοπικούς βουλευτές” (Βίντεο)

30 Μαρτίου 2018
09:17

Tις δικές του απαντήσεις με αφορμή την ερώτηση (κλικ εδώ) του βουλευτή Ν. Ι. Νικολόπουλου προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για το αν στην υπό κατασκευή λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα V οι πιο πολλοί εργαζόμενοι είναι αλλοδαποί, έδωσε σήμερα Παρασκευή 30/3, μιλώντας στο kozan.gr, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, Αναστάσιος Τσιλφίδης. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

8 σχόλια

  • Το οτι το μεροκάματο εχει 3 ευρώ μικτά σε έναν χώρο που μπορεις να πάθεις ανα πάσα ωρα και στιγμή ατύχημα ΔΕΝ μας πειραζει …. οι αλλοδαποί μας πειράζουν.

  • Το 20% είναι ξένα ονόματα !! Ρε άνθρωπε πόσοι είναι αλλοδαποί σε ρώτησαν όχι πόσοι έχουν ονόματα που θεωρείς ξένα .

  • 20% είναι οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα για να είναι τόσοι και οι εργαζόμενοι;;
    Για τους παράνομους μούγκα όμως!!!
    Για το ημερομίσθιο πάλι μούγκα!!!

  • μας δουλευεις μαλλον εμεισ που δουλευουμε εκει μεσα ξερουμε πολυ καλα οτι πανω απο το 50% ειναι αλλοδαποί..σταματηστε το ψεμα για να χετε μια καρεκλα απαραδεκτα μεροκαματα απαραδεκτο να ναι τοσοι ξενοι και οχι ελληνεσ φερνετε συνεργεια απο βουλγαρια ρουμανια κλπ κ εχουμε τοσα μαστορια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.