Είναι έμπειρος για να μην καταλαβαίνει ότι η ενέργεια του, να ενημερώσει όλους τους εργαζομένους με επιστολή για το αρχικό σχέδιο της ΕΣΣΕ, χωρίς προηγουμένως να έχει την απάντηση των εκπροσώπων τους, ΓΕΝΟΠ και Πρωτοβάθμια Σωματεία, είναι ατόπημα!
Προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση, αντιπαραθέσεις και ουσιαστικά διαιρεί τους εργαζόμενους την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση.
Εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός του.
Η επί τετραμήνου διαπραγμάτευση σε «ήπιο κλίμα», αποδεικνύεται τελικά ένα «ροκάνισμα» του χρόνου από μεριάς του Προέδρου της ΔΕΗ, ώστε να ξεπεράσει την καταληκτική ημερομηνία της προηγούμενης ΕΣΣΕ, στοχεύοντας η κρίσιμη περίοδος υπογραφής της νέας ΕΣΣΕ, να συμπέσει με το νομοσχέδιο πώλησης Μονάδων και Ορυχείων.
Συνειδητά λοιπόν διαιρεί τους εργαζομένους.
Συνειδητά λοιπόν προσπαθεί να απαξιώσει τους Συλλόγους και την ΓΕΝΟΠ.
Η τακτική του, αποδεικνύει περίτρανα, ότι μοναδικός του στόχος καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του, ήταν το πώς θα κάνει ευκολότερο το έργο για το οποίο ήταν εντεταλμένος, την υλοποίηση του καταστροφικού σχεδίου της διάλυσης του Ομίλου ΔΕΗ.
Όπως και οι Κυβερνητικοί του σύντροφοι, έτσι και αυτός πρέπει να αποδείξει μετά «κροκοδείλιων δακρύων» ότι ήταν «δίκαιο έγινε πράξη», ώστε να κριθεί ευνοϊκά από το Υπερταμείο η παραμονή του στην θέση του Προέδρου και Δ/ντα Συμβούλου, την οποία διακαώς επιθυμεί.
Έχοντας ήδη στο βιογραφικό του την «επιτυχή» κατά αυτόν και την Κυβέρνηση, πώληση του ΑΔΜΗΕ και ταυτόχρονα παρουσιάζοντας στο Υπερταμείο «επιτεύγματα» μείωσης του λειτουργικού κόστους της Επιχείρησης μέσα από το σχέδιο της νέας ΕΣΣΕ, ευελπιστεί να έχει περισσότερες πιθανότητες όσον αφορά την προσωπική του ανέλιξη.
Εμάς μας ενδιαφέρει:
Η βιωσιμότητα του Ομίλου.
Η διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας.
Η αξιοπρεπή μας διαβίωση.
Τα κροκοδείλια δάκρυα από μεριάς του είναι καιρός να λάβουν τέλος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ