Μοναδική Καλλιόπη Βέττα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων (Bίντεο & Φωτογραφίες)

31 Μαρτίου 2018
12:40

Εξαιρετική και εμφανώς συγκινημένη η Καλλιόπη Βέττα προσέφερε μοναδικές μουσικές στιγμές σε όσους παρακολούθησαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων την συναυλία μελοποιημένης ποίησης που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Η Λιβαδεριώτισσα Καλλιόπη Βέττα τραγούδησε στην πόλη που πέρασε μέρος των μαθητικών της χρόνων μελοποιημένα ποιήματα μεγάλων ελλήνων ποιητών καθώς και δικά της τραγούδια συνοδευόμενη από της χορωδίες Λιβαδερού, Λιβαδεριωτών Κοζάνης, Δρεπάνου και Καρυδίτσας με Διευθυντή των χορωδιών τον Βαγγέλη Βέττα και στο πιάνο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης Γιώργο Τζούκα.

Ένα σχόλιο

  • Και λέγαμε και μείς που να είναι ο Καρυπίδης θ και δεν φάνηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής χθες 30 Μαρτίου 2018 που είχε την κορυφαία γιορτή του !!
    Ανειλημμένες υποχρεώσεις είπε ο Δασκαλόπουλος που τον αντικατέστησε.
    Ήταν στα Σέρβια λοιπόν. Πήγε να ψυχαγωγηθεί δίπλα-δίπλα στον κουμπάρο του τον Φώτη.
    Τελικά δεν ξέρει να αξιολογεί και να ιεραρχεί τις υποχρέωσες του.
    Στις εκλογές λοιπόν θα τον αξιολογήσουμε και εμείς αναλόγως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.