Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκαν, χθες Παρασκευή 30/3, τρία νέα πρόσωπα από την περιοχή μας, που εντάχθηκαν πρόσφατα στο «μητρώο στελεχών» της ΝΔ. Πρόκειται για τον ιατρό – νεφρολόγο, Αναστάσιο Φούντογλου, τον Τοπογράφο Μηχανικό και Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιο Τζίτζικα και τον ιστορικό & επιχειρηματία (ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ξένων γλωσσών), Δημήτρη Σιόλιο.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και μέσα από τα πρόσωπα. Δεν αλλάζει μόνο από την ηγεσία. Δεν αλλάζει μόνο από τις δομές. Δεν αλλάζει μόνο από τις διαδικασίες. Τα πρόσωπα συμβολίζουν την αλλαγή. Διότι τα Κόμματα είναι πάνω από όλα οργανώσεις προσώπων. Και γι’ αυτό αποδίδω τόσο μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδικασία. Καθώς σιγά σιγά πηγαίνουμε προς τις εθνικές εκλογές. Όποτε κι αν γίνουν αυτές -το Φθινόπωρο, του χρόνου την Άνοιξη, δεν αργούν εν πάσει περίπτωση- αυτή η ανάγκη να εκφράσουμε έναν θετικό λόγο με πρόσωπα τα οποία είναι φρέσκα, τολμώ να πω και άφθαρτα και τα οποία παίρνουν το ρίσκο της συμμετοχής στα κοινά, θα γίνεται ολοένα και πιο επιβεβλημένη».

Ο Γ. Τζίτζικας, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αναφέρει: «Οι αρχές της ανανέωσης και της αξιοκρατίας αποτελούν βασικούς στόχους του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι τιμή για το πρόσωπό μου η επιλογή μέσα από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τα υπόλοιπα άξια στελέχη ανά την Ελλάδα και την Π.Ε. Κοζάνης.»

Aντιστοίχως, ο Α. Φούντογλου, έγραψε: «Να συμμετέχεις, να αξιολογείσαι, να προσθέτεις και να μην συμβιβάζεσαι. Κάπως έτσι αλλάζουν τα πράγματα γύρω μας….»