kozan.gr: Σ. Μάστορας για τα αποτελέσματα στις εκλογές του Eργατικού Κέντρου Κοζάνης: “Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη”

2 Απριλίου 2018
09:31

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Σάκης Μάστορας, ένας εκ των πρωταγωνιστών στις επεισοδιακές εκλογές του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, που ολοκληρώθηκαν, εν τέλει, ομαλά, χθες 1η Απριλίου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, έγραψε: ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ “ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ” Η ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!”

 

 

 

11 σχόλια

  • ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ…ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΩΝ κ,τ.λ..ΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

  • Δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει κανείς ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
    Σύλλογος Ανέργων Περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.
    Σωματείο Φάντασμα!!
    Σύνεδροι 13 εκ των οποίων
    Τέκνα των συνδικαλιστών!!
    Κουρκούτας Αριστείδης υπάλληλος ΔΕΗ εκλεγμένος στον σύλλογο Ανέργων.
    Συνάδελφοι μεταφέρατε την οικογενειοκρατία από την βουλή στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης!!
    Νόμιμο και Ηθικό!!!

  • Τι έχει προσφέρει στην κοινωνία ο μάστορας και πρεπει να μαθαίνουμε κάθε δήλωση του; Τι θα κερδίσω εγώ ένας απλός άνθρωπος που θέλω να ενημερωθώ για τα τοπικά νέα από τη δήλωση του μάστορα; Αυτό είναι ενημέρωση; Όχι κύριε kozan. Gr… Ειναι κουτσομπολιό.. Είπε ο μαστορας για να πει ένας άλλος για να ξαναπεί ο μαστορας κλπ. Και οι Τούρκοι λυσσαξε… Ξυπνάτε ρε

  • ΡΕ ΜΆΣΤΟΡΑ ΤΟ ΠΌΘΕΝ ΈΣΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΕ ΤΟΥ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΎΤΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΏΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΊΞΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΉ ΠΟΎ ΚΆΝΕΤΕ.

  • Καλημέρα στους ανώνυμους όταν γράφουμε και σχολιάζουμε κάποιους βάζουμε το όνομά μας για να χουν κάποια αξία κάτω από της φούστες δεν φαίνετε αν φοράς βρακί η όχι???όσο για τον Κουρκουτα τρία χρόνια είναι θα περάσουν??? Όπου να βρούμε άλλον Κουρκουτα???καλό Πάσχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.