Ευχαριστήριο της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

2 Απριλίου 2018
10:56

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας αναδείξατε Δεύτερη δύναμη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Παρόλο που υπήρξαν ακόμη και κομματικές υποσχέσεις, πιέσεις και απειλές πραγματικά σταθήκατε όρθιοι.

Για εμάς η ψήφος σας, μεταφράζεται σε ευθύνη και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων, σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε από τις μνημονιακές πολιτικές.

Η μεγάλη αύξηση των δυνάμεων μας, δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς, αλλά μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε, για την Ενότητα και την Μαζικοποίηση ενός Συνδικαλιστικού κινήματος με Ήθος, Αρχές και Αξίες.

Γραφείο Τύπου

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΕΚΝΚ

9 σχόλια

  • Γιάννη σκέφτομαι και γελάω με εκείνο τον τύπο της Πασκε που έλεγε για το τελευταίο φύλλο συκιας τώρα που να βρίσκεται άραγε

  • Εκείνος ο τύπος δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από όλη τη συκια,όχι από ένα φύλλο της..αφού παρέδωσε το ΕΚΚ σε ένα “άνεργο”..Δεητζη..Τουλάχιστον Γιάννη Μανέ έχεις ψηλά το κεφάλι..το φτύσιμο το έχει η παρέα και συνεργάτες!!!

    • Έταξε κάποιος κατι σε κάποιον συνεταιράκια ;
      Συνεργασίες και ξεπληρώματα στους “καθαρούς” ;
      Εε ρε γλέντια που θα έχουμε σε λιγο, οταν αρπαχτουν μεταξύ τους …
      Ο Παλασκας ανεξάρτητος, κι ο Μάνες το ίδιο …
      Σύμπτωση !

  • Ρε ανεξαρτητοσυριζαίοι, για πείτε τον κόσμο, τι θα ψηφίσει ο ανεξάρτητος Μανές στην ΓΣΕΕ ;
    Θα ψηφίσει ξανά για νέο πρόεδρο στην ΝΟΔΕ, γιατί ξανασυμμετείχε στις προηγούμενες διαδικασίες εεεεε ;

  • Εσείς οι ανοήτως γράφοντες υπέρ του Μανέ, μαζί με αυτούς τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά τι είναι; Στις τελευταίες εκλογές της ΓΕΝΟΠ, ήταν υποψήφιος με την ΔΑΚΕ. Είναι ΔΑΚΙΤΗΣ και μάλιστα πιο σκληρός απο αυτούς που τάχατες πονηροί δεν θέλετε στο εργατικό.

  • Κ.Μανε, συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα που δώσατε.Οτι κάνατε εσείς σε πέντε μήνες στο τιμόνι του Εργατικού δεν έκαναν όλοι οι υπολοιποι όλα τα χρόνια πριν.Δεν πρέπει να ξεχνάει το Εργατικό ότι δεν είναι μόνο ή ΔΕΗ το μόνο πρόβλημα της περιοχής…Είναι το μικροτερο προβλημα.Ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που αιμορραγεί. Σαν εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα και σαν σύνεδρος του Εργατικού ελπίζω η νέα διοίκηση να το λάβει σοβαρά υπόψιν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.