Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων στο έργο REBORN

2 Απριλίου 2018
12:48
Κανένα σχόλιο

Δεύτερη ευκαιρία στην επιχειρηματικότητα: Το έργο REBORN –
Η 3η Τεχνική & η 3η Ειδική Θεματική Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στην Κοζάνη

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΠΤΑ) Δυτικής Μακεδονίας υλοποιεί το έργο REBORN, το οποίο προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη εκείνων των επαγγελματιών & των ΜμΕ που αντιμετωπίζουν σημαντικές επιχειρηματικές δυσκολίες, μέσω ειδικών δράσεων που μπορεί να προβλέπονται για την αντιμετώπιση του «στιγματισμού» των επιχειρηματιών που προκύπτει από τη δυσχερή οικονομική θέση ή ακόμα & την απειλή χρεοκοπίας.

Σε συνεργασία με το ΤΕΕ, Τμήμα Δυτ. Μακεδονίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του τμήματος στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων στο έργο, όπως & η 3η ειδική θεματική – ενημερωτική συνάντηση εργασίας (με σημαντικά διευρυμένη συμμετοχή) για το αντικείμενο της προσωποποιημένης υποστήριξης των επιχειρηματιών σε μια προσπάθεια 2ης ευκαιρίας δραστηριοποίησης.

Συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας έργου του ΠΤΑ & του δικτύου των εμπλεκομένων μερών όπως και εκπρόσωποι: του ΤΕΕ, του ΟΕΕ, του ΓΕΩΤΕΕ, του ΕΒΕ Κοζάνης, των Δικηγορικών Συλλόγων Κοζάνης & Φλώρινας & του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν αναλυτικά τόσο για το έργο REBORN & την πρόοδό του, όπως και για το παράλληλο αντίστοιχο έργο που υλοποιείται σε εθνικό επίπεδο από το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με τίτλο: Network for Early Warning and for Support to Enterprises and Second Starter (EWE).

Το έργο EWE μετά την πρόσφατη υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας & του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ και βάσει σχεδίου δράσης θα αξιοποιηθεί τους επόμενους μήνες με αποδέκτες έως 50 επαγγελματίες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επαγγελματική τους δραστηριοποίηση. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες δίνονται από το ΠΤΑ της Δυτικής Μακεδονίας, κα Κατερίνα Κούτσιανου: τηλ. 2461053996 email: [email protected].

Δείτε το επίσημο video του έργου (στην αγγλική) εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=SoLriPTzCfY

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.