kozan.gr: Κ. Πουτακίδης: “Υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα του κόσμου απέναντι στην ΔΕΥΑΚ, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, που θα έπρεπε να τα αλλάξει – Υπάρχει πολιτική και υπηρεσιακή ευθύνη γι’ αυτό” – Κατά την άποψή του πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη Διεύθυνση της ΔΕΥΑΚ, “δείχνοντας” τον Γιώργο Παυλίδη (Βίντεο)

3 Απριλίου 2018
09:41

Σε μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την εικόνα της ΔΕΥΑΚ, στον κόσμο, αναφέρθηκε, μιλώντας στην χθεσινή εκπομπή του Top Channel, Επί Παντός,  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Τέλης Πουτακίδης. “Υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα του κόσμου απέναντι στην ΔΕΥΑΚ, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, που θα έπρεπε να τα αλλάξει – Υπάρχει πολιτική και υπηρεσιακή ευθύνη γι’ αυτό”, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ κατά την άποψή του πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη Διεύθυνση της ΔΕΥΑΚ, “δείχνοντας” τον Γιώργο Παυλίδη. Δείτε τι είπε:

8 σχόλια

  • Υπάρχει πολιτική και υπηρεσιακή ευθύνη …

    χάσαμε τα Ελληνικά μας !!! 4 χρόνια δημοτική αρχή και διαπιστώνουν
    πολιτική ευθύνη…και δεν παραιτούνται !!!! ποιος έχει την πολιτική ευθύνη ο ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ?????

  • Το ίδιο δάκτυλο έδειχνες και στο παρελθόν και καταφερες τις αλλαγες καποιων άλλων διευθυντών πάντα σε συνεργασία με τους υμετέρους υπαλλήλους . Γνωρίζεις πολύ καλά τι λέω κύριε αδιάφθορε Δεητζή

  • Γιατι απεφυγες κυριε Πουτακιδη να παραστεις στο Δημοτικο συμβουλιο και να καταψηφισεις το 80%; Μαγκιες εκ του ασφαλους για τα ματια του κοσμου; Ο Δημαρχος τι λεει; Την πολιτικη ευθυνη ποιος την αναλαμβανει; Ο Κοζιακης τι λεει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.