Επαφές Σταθάκη με Παναγιωτάκη και ΓΕΝΟΠ για τη ΣΣΕ στη ΔΕΗ

3 Απριλίου 2018
09:44

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Μανόλη Παναγιωτάκη, τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργο Αδαμίδη, και τον γενικό γραμματέα του συνδικάτου, Αντώνη Καρρά.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συλλογική σύμβαση εργασίας που επιθυμούν οι δύο πλευρές να υπογράψουν και εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα, όπως αναφέρει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωση.

Διαπιστώθηκε δυνατότητα σύγκλισης απόψεων. Θα ακολουθήσουν διμερείς επαφές και η συνάντηση θα επαναληφθεί αμέσως μετά το Πάσχα, καταλήγει η ανακοίνωση.

energypress.gr

4 σχόλια

  • τα μεγάλα λόγια που λέγατε συνδικαλισταράδες που είναι; θα σας δώσει ο σταθάκης το τροφείο γιατί είστε υποτακτιοί και σας χρειάζετε και θα ξεπουλήσετε τον αγώνα για τις μονάδες και για όλα τα άλλα. το μόνο που θα προσπαθήσετε νακάνετε είναι αυτό και θα βγήτε και στον κόσμο να τους μοιράσετε κουτόχορτο.
    λέω από τώρα σε όλους τους συναδέλφους ότι ο παναγιωτάκης το τροφείο θα το δώσει κανονικά με 6 ευρώ για να μην το θεωρήσει κατάκτηση η γενόπ και ο σπάρτακος και καλά είναι το κουτόχορτο που θέλουν να δώσουν σε μας να το φάνε αυτοί γιατί εμείς ξυπνήσαμε

  • Αδαμιδη εβαζες και στοιχιμα 1 προς 100 στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ”””’ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.