Με έκπληξη ακούσαμε στην εκπομπή «Επί παντός» στο  top channel,  τον αντιδήμαρχο κ.  Τέλη Πουτακίδη  να λέει ότι το πρόβλημα των κερκίδων στο στρατιωτικό είναι ιδιοκτησιακό.

Μάλλον ο κύριος Πουτακίδης αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών δεν είναι καλά ενημερωμένος ή προσπάθησε να από προσανατολίσει τον κόσμο.

Δύο χρόνια τώρα, μας λένε από το Δήμο πως το πρόβλημα είναι εσωτερικό της τεχνικής υπηρεσίας και βγαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσίας και ρίχνει το μπαλάκι αλλού.

Κύριε Πουτακίδη ρωτήστε τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ για ποιο λόγο δε γίνονται οι κερκίδες κι αυτός θα σας πει.

Όταν οι κερκίδες, όπως κι εσείς είπατε στην εκπομπή που ήσασταν καλεσμένος   γκρεμίστηκαν εν μία νυκτί, αντί να γίνουν επισκευές δεν υπήρχε θέμα ιδιοκτησιακό ;

Για να καταλάβουμε κύριε Πουτακίδη , σύμφωνα με τα λεγόμενα σας μπορούμε να μπούμε σε μια ξένη ιδιοκτησία που τη διαχειριζόμαστε εμείς να τη γκρεμίσουμε χωρίς να ρωτήσουμε τον ιδιοκτήτη αλλά για να την ξαναφτιάξουμε   δε θα μπορέσουμε γιατί το πρόβλημα θα είναι ιδιοκτησιακό ; Μάλιστα !!

Γνωρίζετε ότι οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες Μακεδονικός και ΑΕ Κοζάνης   πήγαν στον τότε διοικητή της Ταξιαρχίας κ. Καρατζέτζο και   δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα προσωρινής κατασκευής;

Μάλλον δε το γνωρίζατε και αυτό, όπως και ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα των κερκίδων και γιατί οι συνάδελφοί σας στη δημοτική αρχή δεν τις ξανατοποθετούν.

Όταν θα ενημερωθείτε σωστά ζητούμε να πάρετε θέση.

Γιατί μετά θα είστε κι εσείς, ένας από αυτούς που μας εμπαίζουν και όχι που   απλά αδιαφορεί η δε γνωρίζει .

Οι διοικήσεις Μακεδονικού Κοζάνης και ΑΕ Κοζάνης