kozan.gr: Κ. Κύργιας: “Δεν υπήρξαν ποτέ βιώσιμοι επαγγελματίες και εσείς απαιτείται να σας καταλάβουν;”

5 Απριλίου 2018
08:24

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτοι Πολίτες” & δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κύργιας, σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση των ιδιοκτητών καφετεριών με το δήμαρχο Κοζάνης και τα όσα διαδραματίστηκαν στο δημαρχείο, έγραψε σε σχόλιό του στο facebook: “Δεν υπήρξαν ποτέ βιώσιμοι επαγγελματίες και εσείς απαιτείται να σας καταλάβουν;”

14 σχόλια

  • τα χρέη που δημιουργήσατε στους ΟΤΑ,αλλά και στην κεντρική κυβέρνηση δεν θα καλυφθούν με επιβολή προστίμων,αλλά με παραγωγή πλούτου

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ(ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ) ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ.ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    • δεν εφαρμόζεται σε όλη την ευρώπη…Ισπανια,Βελγιο,Πορτογαλία,Αυστρια σε καφε μπαρ καπνίζουν…εδώ στην Γερμανία καπνίζουν!Ο κάθε πικραμένος λέει ότι θέλει

      • ας παραμείνουμε ουγκαντα τότε να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. και οι νέοι να βλέπουν αυτή τη νοοτροπία και να έχουν ακόμη ένα λόγο για να φύγουν από εδώ…

  • Ίσα ίσα. Ελεύθεροι επαγγελματίες είναι οι περισσότεροι και όχι δημοόσιοι υπάλληλοι αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αποδεκτό . Το αν είναι βιώσιμοι το ξέρουν αυτοί και ο περίγυρος τους. Αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει στο ίντερνετ και να μην τρέχει τίποτα.
    Πόσο πιο χαμηλά, πιάσαμε πάτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.