Ο Μασμανίδης δεν διαγράφεται – Δεν διαγράφεις 25 χρόνια προσφοράς

5 Απριλίου 2018
22:09

Μετά από τρεις και πλέον μήνες το Δ.Σ του Λασσάνη το οποίο από 15μελες σήμερα, κατάντησε να είναι 9 μελές, λόγω των αθρόων παραιτήσεων λόγω της χρηστής διοίκησης του κ. Κούρα… Γιατί παραιτήθηκε ο κ. Κοβλακάς κ. Κουρά; Ο κ. Νέστορας, ο κ. Δημητριάδης; ο κ. Στραβου; η κα Σιακαβάρα; Σίγουρα φταίει ο Μασμανίδης…. Όταν το αντρικό τμήμα ανέβηκε ως πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική παρακάλεσα όλα τα παιδιά να περιμένουν τις εκλογές για να μιλήσουν με τη νέα διοίκηση, όπερ και εγένετο. Μετά την εκλογή του ο κ. Κουράς δεν κάλεσε κανέναν αθλητή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και απλά με μια ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο σύλλογος δεν θα πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική. Το ερώτημα πού τίθεται είναι γιατί ανέλαβε ο κ. Κούρας, ενώ ήξερε ότι το τμήμα είναι ήδη στη Γ’ εθνική αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει στη γ εθνική; Όταν έγιναν εκλογές κ. Κούρα πήρες όλα τα βιβλία εσόδων εξόδων, βιβλίο μελών, μετά από τρία χρόνια θυμήθηκες ότι δεν τα παρέλαβες; Γιατί δεν τα ζητήσατε ως δικηγόροι που ξέρετε από εκλογές; Όσο για την καμένη γη που παρέλαβες κάνω γνωστό ότι το αντρικό το παρέλαβες στη γ εθνική, το γυναικείο στα μπαράζ ανόδου στην Α2, το νεανίδων στα μπαράζ Θεσσαλονίκης , το εφηβικό στον τελικό. Πήρες 5 κύπελλα της δικής μου διοίκησης και τα παρουσίασες ως δική σου δουλειά. Η υποδομή του συλλόγου ήταν υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα, εσύ μετά από τρία χρόνια τι έχεις να παρουσιάσεις; Πληροφορώ το φίλαθλο κόσμο ότι το αντρικό τμήμα πολύ δύσκολα τη νέα περίοδο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της εκασδυμ. Ο Μασμανίδης θα φταίει; Εσύ σκέφτηκες τι θα παραδώσεις στην επόμενη διοίκηση; το μόνο που ξέρεις να λες στόχος είναι η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση στον αθλητισμό, πώς γίνεται αυτό μας το εξηγείς;

Για την ανακοίνωση σου, ξέρεις τι λέει έξω ο κόσμος; Ο Μασμανίδης δεν διαγράφεται ότι κι αν έκανε, δεν διαγράφεις 25 χρόνια προσφοράς. Η μακροσκελής ανακοίνωση που σε πληροφορώ κανένας δεν τη διάβασε όλη, δείχνει το μίσος, την εμπάθεια προς το πρόσωπο μου. Αθρόα κ. Κούρα οι αθλητές φεύγουν από εσένα με δικά μας παιδιά. Η Πτολεμαΐδα ανεδείχθη πρωταθλήτρια γυναικών και νεανίδων. Και στο τέλος άφησες το πιο ωραίο. Ο Λασσάνης ανήκει στους γονείς, ε τι να πω. Απάντηση μου κ. Κούρα, είναι οι αθλητές που ανεδείχθησαν από την διοίκηση μου, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μου και μου τηλεφωνούν εκφράζοντας την συμπαράσταση τους. Όσο για την συνένωση έγιναν οι συζητήσεις όταν ήμουν πρόεδρος φτάσαμε σ’ ένα σημείο και εν συνεχεία κάλεσα γενική συνέλευση, όπου και δεν ενέκρινε την συνένωση και όπως ήταν φυσικό δεν προχώρησε σκόπιμα.

K. Mασμανίδης

 

4 σχόλια

  • ποιος ειναι αυτος ο κουρας τι σχεση εχει με τον αθλητισμο και οι υπολοιποι που διεγραψαν εναν που 25 χρονια ασχολουνταν ενεργα με τον αθλητισμο ποιοι ειναι να τους μαθουμε και εμεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.