Ευχαριστήριο Δήμου Βοΐου για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

23 Ιανουαρίου 2017
13:46

Ο Δήμος Βοΐου αντιμετώπισε την πρόσφατη κακοκαιρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας το οδικό δίκτυο ανοιχτό, ενώ παράλληλα δόθηκε προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε πολίτες που είχαν άμεση ανάγκη από βοήθεια. Δυστυχώς, η μορφολογία του εδάφους σε πολλές περιοχές του Δήμου, η συνεχής και έντονη χιονόπτωση και οι βλάβες στα μηχανήματα του Δήμου που δούλευαν επί 24ωρου βάσεως, δεν επέτρεψαν στο να εξυπηρετηθούν άμεσα αρκετές γειτονιές, και γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση των πολιτών.

Οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι, με τη συνεργασία και την καθοδήγηση των κατά τόπους αντιδημάρχων και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα πολιτικής προστασίας, εργάστηκαν ακατάπαυστα σε διπλές βάρδιες για δύο ολόκληρες εβδομάδες, έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την έντονη κακοκαιρία αλλά και τις δυσκολίες που απορρέουν από την  μορφολογία της περιοχής μας, γεγονός που αποτελεί σε τέτοιες έκτακτες περιστάσεις σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα αντιμετώπισης εντόνων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί δημόσια όλους τους εργαζόμενους και παράγοντες του Δήμου που εργάστηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες για την αντιμετώπιση των φαινομένων της κακοκαιρίας, στον αποχιονισμό, τη ρίψη αλατιού, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συνέβαλαν στον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων. Επίσης, ευχαριστεί τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΒ και της ΔΥΠΡΑ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τον παγετό στο δίκτυο ύδρευσης και τα αντλιοστάσια του Δήμου, καθώς και το τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ που αντιμετώπισε επιτυχώς το πολύ σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πλακεντά, την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη διάθεση μηχανημάτων για τον αποχιονισμό του επαρχιακού δικτύου.

2 σχόλια

  • ασ αφησει της ευχαριστιες και ασ ποιασουν δουλεια ακομη υπαρχουν δρομοι στο τσοτυλι και σε πολλα χωρια στους οποιους δεν εχει περασει γκρειντερ ανοιξε και τα σχολεια σημερα και οι αυλες ηταν γεμετες χιονι μολισ ενα διαδρομος υπηρχε για την διελευση των μαθητων και αυτος ηταν παγωμενος επισης για τα μηχανηματα του δημου που ειπωθηκε οτι συνεβαλαν στον αποχιονισμο μονο ενα ειδαμε στις αρχες τισ εβδομαδας και μετα αυτο χαλασε τα μηχανηματα του δημου(γκρειντερ jcb) γιατι δεν χρησιμοποιηθηκαν στον αποχιονισμο
    επισης σημερα τα σχολεια ηταν παγωμενα και ασ ηταν ο θερμοστατης στο 30

    • Καλα ρε φιλε, εισαι σοβαρος; Δεν συμβαινουν τετοια πραγματα στο Βοιο. Ολα δουλευουν ρολοι, ολα τα αλλα ειναι προπαγανδα. Τι φωναζεις, θες να ξυπνησει κανενας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.