Aυτός είναι ο 24χρονος φοιτητής από την Καστοριά που αγνοείται

8 Απριλίου 2018
04:37
Κανένα σχόλιο

Updated (ώρα 10:31 – 8/4/2018) – Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο αγνοούμενος φοιτητής

Μέσα από το διαδίκτυο (συγκεκριμένα από τον ιστοχώρο του facebook) και από κατοίκους της Καλλιθέας Ελασσόνας, κοινοποιήθηκε και γνωστοποιήθηκε πως εξαφανίστηκε ο 24χρονος Λευτέρης Στούπας που κατάγεται από τη Καλλιθέα και κατοικεί στην Καστοριά από την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου όταν και χάθηκαν τα ίχνη του και εξαφανίστηκε όπως δηλώνουν οι συμπατριώτες του.

Έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία της Καστοριάς ενώ είναι ενήμερη και η Αστυνομία της Ελασσόνας. Όπως τονίζουν από το περιβάλλον της οικογένειας του Λευτέρη, όποιος τον είδε ή άκουσε κάτι ας ειδοποιήσει την αστυνομία ή ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 698-2146248 διότι τον ψάχνουν οι δικοί του!

Ας κινητοποιηθούν όλοι, πρέπει να βρεθεί!

Η ανακοίνωση των φοιτητών, για τον συμφοιτητή τους που αγνοείται


Κάλεσμα μέσω Facebook έκαναν από νωρίς σήμερα το απόγευμα οι συμφοιτητές του Λευτέρη Στούπα που αγνοείται από την Μεγάλη Τρίτη. Δείτε τι ανάρτησαν στο facebook. Όποιος γνωρίζει που είναι ο Λευτέρης να επικοινωνήσει με την Αστυνομία της Καστοριάς, στο τηλ. 2467021522. Μην το αγνοήσετε είναι επείγον!

Πηγές http://www.radioelassona.gr/2018/04/lefteris-stoupas.html 

svouranews.gr

http://www.larissanet.gr/2018/04/07/exafanistike-o-lefteris-stoupas-apo-tin-kallithea-elassonas/

https://www.elassona-city.gr/epikairotita/item/12406-eksafanistike-o-lefteris-stoypas-apo-ti-kallithea-elassonas-opoios-ton-eide-as-eidopoiisei-tin-astynomia

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.