kozan.gr: Μεγάλη συγκέντρωση για τη «Γέφυρα», χθες Δευτέρα 9 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο στα Σέρβια (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10 Απριλίου 2018
08:31

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, υπό τον τίτλο «Γέφυρα», μια πρωτοβουλία του καθηγητή φυσικής, πρώην δημοτικού συμβούλου στις δημοτικές εκλογές του 2010 στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού (εκλεγμένος με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου) και πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, τη διετία 2011-2012, Χρήστου Ελευθερίου, πραγματοποιήθηκε  χθες Δευτέρα, 9 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο στα Σέρβια, σε μια σχεδόν κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των δημοτών για τη δημιουργία μιας νέας προσπάθειας, που φιλοδοξεί να αποκτήσει κι αυτοδιοικητική υπόσταση στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, ενόψει των εκλογών του 2019. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν και πολλοί εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί, ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, επικεφαλής άλλων συνδυασμών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, όπως ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Νίκος Σαρρής. Η “Γέφυρα”, (https://gefirastomellon.com) αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 145 μέλη, χωρισμένη σε 28 επαγγελματικές ομάδες. Στην εκδήλωση, τo λόγο έλαβαν κάποια από τα πιο ενεργά μέλη της ομάδας, κυρίως ο Χ. Ελευθερίου, αλλά και ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, ο οποίος χαιρέτισε την προσπάθεια, πλέκοντας το εγκώμιο του εμπνευστή, τονίζοντας, πως δεν είναι απέναντι σε κανέναν και πως όλοι αγωνίζονται για το καλό του τόπου. Αμέσως μετά το χαιρετισμό του δημάρχου, ο Χ. Ελευθερίου, έλαβε το λόγο, διευκρινίζοντας: “Δεν είναι κανενός είδους προεκλογική συνάντηση, Εδώ είναι καθαρά ενωτική (προσπάθεια), να δώσουμε προτάσεις, να δούμε το μέλλον κατάματα. Όταν θα έρθει εν καιρώ κι αν κι όταν, θα το συζητήσουμε. Τώρα, για την ώρα, πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον του τόπου. Αυτό μας βάζει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη. Το άγχος κι η αγωνία για το καλό του τόπου. Όλα τα υπόλοιπα είναι βήματα που γίνουν, δεν γίνουν, θα εξαρτηθούν από το μέλλον”.

Παρακολουθήστε εδώ όλη την εκδήλωση:

41 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.