Η Γραμματεία Κοζάνης του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει την ίδρυση εργοταξιακού σωματείου από τους εργαζόμενους στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V

23 Ιανουαρίου 2017
18:43
Κανένα σχόλιο

Η Γραμματεία Κοζάνης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ) χαιρετίζει την ίδρυση εργοταξιακού σωματείου από τους εργαζόμενους στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο έργο, ήταν έντονα και οξυμμένα από την αρχή, χαμηλά μεροκάματα, ανασφάλιστη εργασία, ανύπαρκτα μέτρα προστασίας, εργοδοτική τρομοκρατία, απλήρωτες υπερωρίες, εξοντωτικά ωράρια, παράνομα Σαββατοκύριακα, κομμένα ένσημα κλπ, και είχαν απασχολήσει έντονα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Με την παρέμβαση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και τη δράση του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης έγιναν δυνατά τόσο το ξεπέρασμα των εργοδοτικών εμποδίων όσο και η συσπείρωση των εργαζομένων για την ίδρυση του εργοταξιακού σωματείου. Τώρα απαιτείται το δυνάμωμά του με την ένταξη σε αυτό όλων των εργαζομένων στο συγκεκριμένο έργο.

Καλούμε όλους τους εργατοτεχνίτες, οικοδόμους και υπαλλήλους να εγγραφούν μαζικά στο σωματείο, να πάρουν μέρος με αποφασιστικότητα στις δραστηριότητες και στους αγώνες του για την υπεράσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων τους στη δουλειά, στο μεροκάματο, στη ζωή.

Τα ταξικά προσανατολισμένα σωματεία και το Π.Α.ΜΕ θα είναι δίπλα τους ενισχύοντας τη δύναμή τους

Κοζάνη, 23/01/2017

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.