Οι γιορτές του Πάσχα δεν έφεραν την “Ανάσταση” στους εμπόρους της Κοζάνης (Βίντεο)

11 Απριλίου 2018
18:10

Οι γιορτές του Πάσχα δεν έφεραν την “Ανάσταση” στους εμπόρους της Κοζάνης. Δείτε τι λέει για το θέμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου με δηλώσεις του στο West Channel

 

15 σχόλια

  • εαν οι εμποροι της κοζανης προμηθευονταν & πουλουσαν ποιοτητα θα ειχαν και οικονομικη αναπτυξη αλλα τζαμπα μαλλιαζει η γλωσσα μας να το φωναζουμε. Το ιδιο συμβαινει και με τις παροχες των μαγαζιων εστιασης αγαπητοι μας μηδενικη ποιοτητα που αναγκαζει τον κοσμο να μην προτιμα τιποτα τοπικο. Γιατι δεν αλλαζετε τροπαριο μπορει και να σας βγει σε καλο. Δεν μπορει η Θεσ/νικη τις ημερες των εορτων να ειναι γεματη με κοζανιτες που ξοδευουν στα μαγζια της τσιμησκη&μητροπολεως ενω η κοζανη να ειναι αδεια και την ιδια στιγμη επισης πολλοι ν απολαμβανουν το καφεδακι τους στην παραλια. Αραδεν ειναι θεμα χρηματων και της αδειας τσεπης τους, αλλα απλα βρισκουν εκει οτι δεν βρισκουν στην κοζανη. Κουνηθειτε καταστηματαρχες μην κοιμαστε.

  • Όταν μπαίνεις σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και σου λένε δεν έχουμε νούμερα (παιδικά) πουλήθηκαν τα περισσότερα τότε τι καταλαβαίνεις ; η μας λένε ψέματα η μας λέει ψέματα ο σύλλογος. Μόνο κλαίγονται κάποιοι. Κάθε χρόνο εδώ και 30 χρόνια ο τζίρος πέφτει κάθε χρόνο 20 %

    • Να και η γνωστή παραμύθα με τους παχυλούς μισθούς της δεη που στηρίζουν την τοπική αγορά. Που όλοι οι δεητζήδες τα καλά τα χρόνια άνοιγαν μαγαζιά στις γυναίκες τους και έτρεχαν μέσα το σύνθημα να ψωνίζουν οι συνάδελφοι δεητζήδες μόνο από κει. Που άνοιξαν και συνεταιρισμό. Που έμπαιναν μπουλούκι μέσα στα μαγαζιά και κουνούσαν το δάχτυλο είμαστε τόσοι λέγε πόσο θα μας το αφήσεις. παραμυθατζή.

  • Την ιδια στιγμη οποιος επισκεφθει καποιο καταστημα ταχυμεταφορων θα διαπιστωσει τον τεραστιο ογκο εμπορευματων που διακινουνται σε καθημερινη βαση, απο αγορες Κοζανιτων μεσω internet….

    • ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ!
      ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΔΗ ΤΟ 60% ΤΟ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!
      ΜΕΣΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
      ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
      ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
      ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΑΠΑΞΙΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ.
      ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ, ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ COSMOS ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
      Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    • Συμφωνώ. Αυτό όμως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Και πολλές επιχειρήσεις της περιοχής πουλάνε εκτός μέσω ίντερνετ.

  • Με τι λεφτά να βγούμε να ψωνίσουμε; Και αυτοί που έχουν λεφτά, προτιμούν να πάνε στη Θεσσαλονίκη ή στα Γιάννενα, γιατί εκεί έχει καλύτερες αγορές.

  • ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

  • Ναι Δεητζη θα σε δώσουμε αύξηση για να κάνεις και παζάρια στις τιμές …Τέλος αυτά που ξέρατε στη λαϊκή για παντελόνι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.