Γ. Ντζιμάνης: “ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με ευθύνη του εργατικού συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση για ενημέρωση των αγροτών”

14 Απριλίου 2018
15:03

Σας ενημερώνω ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για σήμερα 14 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30 στο Στρατιωτικό κατάστημα: αίθουσα Φίλιππος, με σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της Π.Ε. Κοζάνης, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με ευθύνη του εργατικού συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρόσβασης του ακροατηρίου στο χώρο της εκδήλωσης, με σκοπό τη ματαίωσή της.

Σεβόμενος το χώρο που είχε επιλεγεί για την εκδήλωση, καθώς και τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Μπαλταδώρου Γεωργίου, ο οποίος σήμερα κηδεύεται, καθώς και τις προσωπικές και κομματικές μου αξίες, που είναι ενάντια στη βία και καταστολή του εργατικού κινήματος και θέλοντας να αποφύγω το διχασμό της τοπικής κοινωνίας, αναβάλλω την εκδήλωση.

Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον τόπο και το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ζητώ συγγνώμη και την κατανόηση σας για την αναβολή.

10 σχόλια

  • κύριοι του σπάρτακου αποδείξατε για άλλη μία φορά οτι ειστε η η πληγή του Νομού Κοζάνης καταστρέψατε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ χρόνια τώρα με τα κολλητιλίκια σας με Την εκάστοτε κυβέρνηση και τα μπουζούκια στην Αθήνα χωρίς να να εργάζεστε στην επιχείρηση απαξιώνοντας και τους συναδέλφους που δίνουν μάχη μέσα στα ορυχεία ντροπή σας

  • Στρατηγε εμαθαν για τον κοσμο που θα ηταν στην εκδηλωση και τα εχασαν.αυτους δεν τους ακουν ουτε οι συναδελφοι τους. Προχώρα δυνατά

  • Συμφωνημένη ή κατάσταση εκ των προτέρων
    Είναι από τις δράσεις πού γίνονται για τά μάτια του κόσμου!!! και για να δικαιολογήσουν οι συνδικαλιστές τό μεροκάματο τους

  • Σε οποιαδήποτε εκδήλωση,σε οποιοδήποτε τόπο,σε οποιοδήποτε χρόνο ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα είναι εκεί και δεν θα επιτρέψει στους ξεπουληταδες βουλευτές να εμπαίζουν την τοπική κοινωνία…..ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ….ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ…

  • ΟΟΟΟΟχιιι φίλε Γιώργο. Τώρα να λουστείτε όλα όσα εσείς δημιουργήσατε.
    Κανονικά τώρα θα έπρεπε πέραν του Σπάρτακου (που ορθά μάχεται για τη ΔΕΗ) να έχετε και τους αγανακτισμένους κάθε μέρα στο Σύνταγμα.
    Όπως στρώσατε να κοιμηθήτε !
    Πάμε δυναμικά παιδιά ενάντια στο λαϊκισμό και στον φιλελευθερισμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.