Τελειώνοντας το παιχνίδι μας με του Ακρίτες περάσαμε από το ΔΑΚ Κοζάνης και με έκπληξη διαπιστώσαμε στον αγωνιστικό χώρο να παίζουν δίτερμα πάνω από 20 παιδιά.

Αλήθεια υπάρχει φύλακας το Σάββατο στο ΔΑΚ  κύριε Γιάννη  Ιωαννίδη ;

Μπορεί οποιοσδήποτε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο;

Όχι δεν έχουμε τίποτα με τα παιδιά αλλά  εσείς οι ίδιοι μιλούσατε  για καταπόνηση του γηπέδου κι ότι χρειάζεται ξεκούραση το χόρτο.

Όταν  οι άλλες δύο ομάδες της πόλης ΑΕ Κοζάνης και Μακεδονικός δεν χρησιμοποιούν πλέον το ΔΑΚ και είναι αναγκασμένες να αγωνίζονται σ’  ένα κακό γήπεδο (στρατιωτικό) χωρίς κερκίδες , είναι κρίμα εσείς να μη δίνεται καμιά σημασία.

Όταν η ομάδα μας η Κοζάνη δε θα το χρησιμοποιήσει για αγωνιστικές υποχρεώσεις για δύο περίπου εβδομάδες είχατε χρέος να το προστατέψετε.  Δεν το κάνετε όμως.

Δηλαδή μπορεί ο καθένας χωρίς την άδεια σας να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΔΆΚ και να τον χρησιμοποιήσει;

Κύριε πρόεδρε του ΟΑΠΝ δεν είστε μόνο υπεύθυνος για το κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης.

Κοιτάξτε και τα άλλα τα γήπεδα που αργοσβήνουν.

 Σπασμένοι πάγκοι χαλασμένα μπεκ ποτίσματος.  Τα γήπεδα ποδοσφαίρου που είναι στην επίβλεψη σας στο έλεος.  Γιατί άραγε;

Καλή η Εθνική Ελλάδος και καμάρι όλων  που έρχεται στο κλειστό της Λευκόβρυσης  αλλά δείξτε ενδιαφέρον και για τις τοπικές ομάδες  και για τα τοπικά  γήπεδα ποδοσφαίρου.

Θα σας δούμε να καμαρώνετε πάλι εάν έρθει κάποια Εθνική στο κλειστό.

Το ίδιο θέλουμε να σας βλέπουμε να καμαρώνετε και στο ΔΑΚ αλλά και στο στρατιωτικό χωρίς κερκίδες. Αλήθεια μπορείτε έτσι όπως τα  καταντήσατε αυτά τα γήπεδα να ‘ρθείτε και να καμαρώνετε  κύριε Γιάννη Ιωαννίδη;

Με πίκρα και αγανάκτηση ο

Σύνδεσμος φιλάθλων » Τα λιοντάρια «

https://matiesstasport.blogspot.gr