Γρεβενά: Το αστρονομικό πάρκο στον Ορλιακα σηματοδοτεί ουράνιες και γήινες πολιτικές εξελίξεις – Τι ανέφερε ο Δ. Κουπτσίδης και ο Κ. Καναβός με τις δημόσιες τοποθετήσεις κάποιων ότι δεν υπήρχαν μελέτες (Βίντεο)

16 Απριλίου 2018
07:28
Κανένα σχόλιο

Στην πολύ σημαντική για τα Γρεβενά παρουσίαση, της μέχρι τώρα προσπάθειας για την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου σχεδίου ίδρυσης και λειτουργίας του Αστρονομικού πάρκου στον Ορλιακα, μαζί με τις σημαντικές ειδήσεις και τα νέα ευχάριστα δεδομένα που παρουσιάστηκαν από την Περιφέρεια, είχαμε την δημόσια τοποθέτηση του περιφερειακού συμβούλου και μέλος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κων/νου Καναβού όπου διαφοροποιείται από την άποψη συμβούλων της πλειοψηφίας σχετικά με τις μελέτες που αφορούν την διαχειριστική περίοδο της θητείας του κ. Κουπτσίδη στην τότε νομαρχία Γρεβενών και στον Δήμο Γρεβενών.

Με αφορμή της ανακοίνωσης της αναμενόμενης επικαιροποίησης της μελέτης από τον εντεταλμένο σύμβουλο της περιφέρειας κ. Γιαννακίδη, επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή της, όπως τόνισε ο κ. Κουπτσίδης και άρα είναι έωλες και συκοφαντικές οι δημόσιες τοποθετήσεις κάποιων ότι τάχα δεν υπάρχουν μελέτες.  Ο κ. Καναβός δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με όσα κάποιοι ασπάζονται και δηλώνουν στην παράταξη της πλειοψηφίας της περιφέρειας για την συγκεκριμένη περίοδο, λέγοντας συγκεκριμένα στον κ. Κουπτσίδη «ότι αντιλαμβάνεται τις αγωνίες του αλλά υπάρχουν και νοήμονες που γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε.»  Να θυμίσουμε εδώ ότι ο κ. Καναβός δεν έδωσε την ψήφο του στην οικονομική επιτροπή όταν η περιφέρεια έφερε θέμα εκπροσώπησης πολιτικής αγωγής, λέγοντας τότε «ότι δεν συνηγορεί στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.»

Η δεδομένη αυτοδιοικητική εμπειρία του Κώστα Καναβού, που υπηρέτησε και τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης με σημαντική και ουσιαστική παρουσία, προβληματίζει και δημιουργεί έναν νέο πόλο άποψης στην παράταξη του κ. Καρυπίδη για το θέμα που διχάζει την κοινωνία των Γρεβενών εδώ και τόσα χρόνια. Αξίζει να τονίσουμε εδώ ότι ποτέ δεν συνυπήρξαν ιδεολογικά και αυτοδιοικητικά ο π. Δήμαρχος και Νομάρχης κ. Κουπτσίδης με τον π. αντιδήμαρχο και αντιπεριφερειάρχη κ. Καναβό.

Γιατί έχουμε την δημόσια διαφοροποίηση του κ. Καναβού; 

Πως θα διαχειριστεί ο Περιφερειάρχης την διαφορετική άποψη του πρώτου σύμβουλου της παράταξής του στα Γρεβενά στις εκλογές, με αυτή του του κ. Δασκαλόπουλου, που αυτός με απόφασή του όρισε;

Πηγή κείμενο – βίντεο greveniotis.gr

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την τοποθέτηση του κ.Καναβού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.