Απάντηση του I. Μανέ στον « Γενικό Γραμματέα » του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης: “Γραμματέα ΞΕΧΑΣΕΣ την Αλήθεια αλλά δεν είναι η πρώτη φορά! Όσο και να επιδιώκεις με πονηριές και συκοφαντίες, να ξεφτιλίζεις και να διαλύσεις τον θεσμό του Εργατικού Κέντρου για μία καρέκλα, να ξέρεις ότι δεν θα το καταφέρεις”

16 Απριλίου 2018
11:20

Ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου 2018, η συμφωνία των παρατάξεων Πάσκε – Δάκε, για την συγκρότηση προεδρείου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Μία συμφωνία που έρχεται από πολύ μακριά και συνεχίζει!!!

Ήμουν απολύτως βέβαιος, ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα διαφορετικό γιατί σε ΕΝΩΝΟΥΝ κοινοί δεσμοί …..

Βέβαια εκείνο που σας χάλασε τα σχέδια και πέσανε οι Μάσκες, ήταν το εκλογικό Βατερλό της 1 Απριλίου 2018, (που αν και παράνομα νομιμοποίησες 13 συνέδρους της ΔΑΚΕ και 6 δικούς σου), οι Σύνεδροι σε κατέταξαν ως Πάσκε Τρίτη δύναμη .

Αυτό βέβαια, « ως βαθύτατα δημοκράτης », εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου της Πάσκε – Σ, δεν το έλαβες καθόλου υπόψιν σου και δίχως ίχνος Ντροπής αποδέχθηκες την θέση του γραμματέα!!!

Βλέπεις η Καρέκλα Πάνω από ΌΛΑ!!!!!

Επειδή όμως για να δικαιολογήσεις φίλε Τολιόπουλε το Συνδικαλιστικό σου ατόπημα, προσπαθείς με δόλο να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα με την διαδικασία του 2017 και με την απαράδεκτη στάση σου του 2018.

Το είπα πολλές φορές αλλά θα το επαναλάβω και πάλι.

Στις 19 Απριλίου 2017 ήσουν και πάλι σε απόλυτη ταύτιση με την Δάκε.

Σκοπίμως δεν προσερχόσασταν στο Διοικητικό Συμβούλιο, που εσύ είχες προσκαλέσει, με μόνο στόχο να μην γίνει συγκρότηση σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο και να προσφύγετε στα δικαστήρια με την αιτιολογία της Αδυναμίας συγκρότησης.

Σου θυμίζω, αν και είναι γνωστό σε όλους και πολύ περισσότερο σε εσένα και τους συνεργάτες σου, ότι συμφωνήσαμε ως παρατάξεις στην ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ του προεδρείου, με πρόεδρο μάλιστα εσένα.

Όμως οι συμφωνίες και οι δεσμοί που σε ενώνουν με την άλλη πλευρά, δεν σου επέτρεψαν, ή μάλλον σου το επέβαλαν, να μην προσέλθεις στην συγκρότηση, κάτι που κατ’ ιδίαν μας το επιβεβαίωσε Σύντροφός σου.

Το να συνεχίζεις να λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας και το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκτίθεσαι.

Συνάδελφε Τολιόπουλε,

Το «αριστεροδεξιό ετερόκλητο ψηφοδέλτιο» που εσύ χαρακτηρίζεις, να ξέρεις ότι δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, διότι δεν συνομιλεί με ψεύτες, με υποκριτές, με ευθυνόφοβους, με καρεκλοκένταυρους και με Λαϊκιστές.

Δεν ασχολείτε με τύπους σαν εσένα που άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα κάνουν το βράδυ, όταν είναι να πάρουν ακόμη και ένα σκαμπό!!!!

Όσο για την αύξηση του 50% που εσύ προσπαθείς να υποβαθμίσεις και να χρεώσεις σε τρίτους αυτή την επιτυχία, είναι αυτό που αναφέρω παραπάνω ότι, ως ευθυνόφοβος τύπος φοβάσαι την αλήθεια και την προσωπική σου αποτυχία προσπαθείς να την αποποιηθείς.

Σου φταίνε όλοι οι άλλοι, που εσύ πλέον δεν μπορείς να πείσεις!!!

Παλιά μου τέχνη Κόσκινο!!!!

Για να γίνω σαφής.

Αυτή την παράταξη δεν την στήριξε και δεν την στηρίζει κανένας αρχηγός της αριστεράς …του κτηρίου της περιφέρειας που (τρέχοντας την επόμενη συνάντησες) και κανένας αρχηγός της ΔΑΚΕ ΓΣΣΕ.

Την στήριξαν και την στηρίζουν οι σύνεδροι, ο κόσμος της εργασίας και η κοινωνία και αυτό ξέρω ότι σε ενοχλεί.

Αντιθέτως με εσένα, που χρησιμοποιώντας ακόμη και την κομματική πειθαρχεία (μαθημένος από το παρελθόν), προσπάθησες να επιβάλλεις στους συνέδρους τι θα ψηφίσουν.

Όμως δεν σε άκουσαν και μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών και του αποτελέσματος ευχήθηκες στην Παράταξη της ΑΚΕ συγχαρητήρια, έκπληκτος και εντυπωσιασμένος.

Συνάδελφε Τολιόπουλε,

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, ένα ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, ικανό να αποφασίζει, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να μπορεί να σταθεί απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές και όχι ένα μισό και αδύνατο Δ.Σ.

Όσο και να επιδιώκεις με πονηρίες και συκοφαντίες, να ξεφτιλίζεις και να διαλύσεις τον θεσμό του Εργατικού Κέντρου για μία καρέκλα, να ξέρεις ότι δεν θα το καταφέρεις.

Συνάδελφε Τολιόπουλε,

Η Παράταξη της ΑΚΕ που έχω την τιμή να ηγούμαι, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί ολιγωρίες, αδυναμίες και αποφάσεις που θα είναι εις βάρος των εργαζομένων, του τόπου και της περιοχής.

Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας!!!

Μανές Ιωάννης

Επικεφαλής ΑΚΕ

7 σχόλια

  • Πάνε πρώτα να απολογηθείς στον βουλευτή της κυβέρνησης που έταξες να του παραδώσεις το εργατικό κέντρο γιατί σε ψάχνει και ζητά ευθύνες, μετά να πας να ψηφίσεις στην Ν.Δ. για πρόεδρο γιατί είσαι μέλος και μετά παίξτο όσο ανεξάρτητος θέλεις!
    ΜΑΝΕΣ: Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ !

  • Πάς κόντρα στο σύστημα Μανέ και θα σε φάνε τα συμφέροντα
    χαλάς συμμαχίες πολλών ετών και ταράζεις στάσιμα νερά γιατί αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στο συμφέρον τους
    Να ηέρεις ότι ο κόσμος τους απαξίωσε όπως και οι εργαζόμενοι
    βγάλε αλήθεις ξεμπρόστασιέ τους

  • Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις.. Μπράβο σε όλους όσους προσπαθούν να αλλάξουν το κατεστημένο που λυμαίνονταν το εργατικό κέντρο για χρόνια.

  • ποιος να ασχοληθει κολοτουμπα Μανε μαζη σου σε εχουν απαξιοση ολοι οι εργαζομενοι!!!!!!!!!!!!!!εχεις κουρασει δεν καταλαβες?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.