kozan.gr: Μια ανακατεύθυνση από το www.kozanh.gr στο www.cityofkozani.gov.gr κρίνεται επιβεβλημένη

24 Ιανουαρίου 2017
12:29

Μπορεί ο δήμος Κοζάνης, με ανακοίνωσή του, στις 3/1, να γνωστοποίησε, μέσω των ΜΜΕ, ότι το «www.cityofkozani.gov.gr» είναι το νέο  domain name της επίσημης διαδικτυακής Πύλης του Δήμου Κοζάνης, σε αντικατάσταση του «www.kozanh.gr«, ωστόσο, δε φρόντισε, στο παλαιό ιστότοπο, να δημιουργήσει μια αυτόματη διαδικασία ανακατεύθυνσης στη νέα σελίδα, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να επισκέπτονται το www.kozanh.gr και να βλέπουν μια ουσιαστικά κενή σελίδα. Τίποτα δεν τους παραπέμπει στη νέα διεύθυνση. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν πως με μια ανακοίνωση και μόνο, όλοι οι πολίτες έλαβαν γνώση γι’ αυτή την ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή. Επιπροσθέτως, ψάχνοντας στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης (google), για “Δήμο Κοζάνης”, ως πρώτο αποτέλεσμα εμφανίζει το δικτυακό τόπο www.kozanh.gr, γεγονός που επιβάλλει, άμεσα, πρωτοβουλίες, για διευθέτηση του θέματος, από πλευράς της δημοτικής αρχής.

6 σχόλια

  • Χρειάζεται και 1 λεπτό για να γίνει η αλλαγή… αλλά θα δούμε καμιά προκήρυξη για 2,000€ για ετήσια επίβλεψη και διόρθωση τεχνικών θεμάτων

  • Αν πατήσεις στο site στην φόρμα “Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο”.
    Τότε όλο το site γίνεται κινέζικο !
    Κάνουν τον Κινέζο και επίσημα ;

  • Κλασσικό παράδειγμα ανευθυνότητας, ζαμαν φουτισμού, τελείωσε το ωράριο κλπ, και του όσο υπεύθυνα, δημοτικοί αρχή αλλά και υπάλληλοι, αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα.
    3ώρες μετά και η κατάσταση παραμένη σταθερή.
    Βρε που μπλέξαμε με όλους τους αναίσθητους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.