kozan.gr: Συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κοζάνης πραγματοποίησαν, το πρωί της Τετάρτης, λίγο μετά τις 7, μέλη του συνδικαλιστικού σωματείου της ΔΕΗ “Η Ένωση” (Φωτογραφίες)

18 Απριλίου 2018
07:54

Συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κοζάνης πραγματοποίησαν, το πρωί της Τετάρτης, λίγο μετά τις 7, μέλη του συνδικαλιστικού σωματείου της ΔΕΗ “Η Ένωση”, έχοντας και συνάντηση με το δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ενημερώνοντάς τον για τις θέσεις των εργαζομένων  ενάντια στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

11 σχόλια

  • Κοιτάξτε να βάλετε μυαλό όλοι οι συνδικαλιστές. 7 μείνατε.
    Η κατάσταση των λιγνιτών και αποκλεισμός τρίτων απ΄αυτούς είναι μια παλιά ιστορία στην οποία από καιρό έπρεπε να έχετε απαιτηθεί να δημιουργηθεί ανταγωνισμός. Αυτός θα ήταν ελεγχόμενος σε συνεργασία με την Δ.Ε.Η. και τώρα δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Απεναντίας εσείς φτιάχνατε ταξιδάκια στην Ευρώπη Βρυξέλες κλπ για να τον κρατήσετε μονοπώλιο όταν η φύση της Ε.Ε. είναι ο ανταγωνισμός με την συμμετοχή πολλών. Τώρα όσους αγώνες και να δώσετε είναι εις μάτην, ο κύβος ερρίφθη. Δεν το κάνατε και σας το κάναν. Διώξτε αυτή την κυβέρνηση φέρτε άλλη παραιτηθείτε από δήμαρχοι, περιφερειάρχες, παππάδες, δεσποτάδες, αυτό δεν αλλάζει. Μόνο με έξοδο από την Ε.Ε. αλλάζει. δηλαδή με ΚΚΕ.

    • πασοκ και νατο το ίδιο συνδικάτο. το πασοκ ειναι εδω ενωμένο δυνατό. πασοκ ψηφίζω ψήφο δεν χαρίζω ?????

    • Όπου υπάρχει κουμμουνισμός υπάρχει φτώχεια , ανέχεια , αστυνομοκρατία , πλήρη στρατικοποίηση και περιορισμός ελευθερίας . Οι μόνοι που θα είναι ευχαριστημένοι από την όλοι κατάσταση θα είναι 3-5% τον κομματικών παιδιών στελεχών που θα είναι άρχοντες και αφέντες στο απολυταρχικό καθεστώς

  • Οι όποιες κινητοποίησεις γίνονται από το σύνολο των εργαζομένων όχι από 7 άτομα εν αγνοία των μελών
    Επιμένετε ακόμα στο 49% 51% η αλλάξατε

  • Χθες το ΣΕΕΕΝ στην Φλώρινα σήμερα η Ένωση στην Κοζάνη και οι μόνιμα απόντες είναι οι της ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

  • τι πήγατε να κάνετε στο Δήμαρχο?
    για φωτογραφίες ???
    τον ρωτήσατε τουλάχιστον ποιά είναι η άποψη του για τους λιγνίτες???
    ….αν δεν το γνωρίζεται !!!

  • Εάν ένα Σωματείο Δικαιούται να ομιλεί για την κατάσταση της επιχείρησης αυτό είναι Μόνο Η ΕΝΩΣΗ.
    Θα πρέπει να θυμηθούμε το 1999 όταν τότε Βενιζέλος – Εξαρχος – Μαντζαρίδης συμφωνήσανε για την Μετοχοποίηση της ΔΕΗ σε ποσοστό 51% στο Κράτος και 49% στους ιδιώτες.
    Τότε πανηγυρίζανε αυτοί που σήμερα δήθεν αγωνίζονται!!
    Το 1999 μόνο η ΕΝΩΣΗ με Πρόεδρο τον Γιαννη Καραβασίλη είχε συγκροτήσει μέτωπο απέναντι στην μετοχοποίηση και για να σπάσουν οι κυβερνητικές δυνάμεις αυτό το μέτωπο μέσα σε μία νύχτα καθαιρέσανε τον τότε Πρόεδρο της ΕΤΕ/ΔΕΗ συν. Βούζα βάζοντας στην θέση του τον Καραβέλλα αν θυμάμαι καλά.
    Σήμερα αυτά πληρώνουμε και Η ΕΝΩΣΗ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιωμένη γιατί είχε μία ειλικρεινή θέση και στάση.
    Αυτά για να θυμούνται οι παλαιοί και να Μαθαίνουν οι ΝΕΟΙ!!
    Καλό είναι να μιλήσει ο Πρόεδρος Γιάννης Καραβασίλης κάποια στιγμή για ξεμπροστιάσει όλους αυτούς που σήμερα ….. Αγωνίζονται !!!

  • ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ….ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ !!!!!! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΟΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΡΤΗΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.