Η τύχη (!) του τοπικού πόρου στο νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. (του Λάζαρου Μαλούτα)

18 Απριλίου 2018
10:54

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ !!!
(όπως τον ξέραμε τουλάχιστον….)

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ (η οποία συνεχώς φθίνει…),
ΕΝΩ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΙΔΙΩΣ, ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (για να απαλλάξει το κράτος απ´ αυτό το βάρος…)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟ 2014 Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΗΤΑΝ 29 εκ.€,
ΓΙΑ ΤΟ 2017, ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΟΝ 19 εκ. € !!!

Ένα σχόλιο

  • για να λεμε αλήθειες το ξεπούλημα ξεκίνησε με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου με το 1 μνημόνιο και να σας θυμίσω τον τοτε βουλευτή απο την ποντοκωμη του ΠΑΣΟΚ τον κ Αθανασιάδης που δεν ήθελε να το ψηφίσει για πολλούς λογους αλλα και για την ΔΕΗ αλλα τελικα ο Παπανδρέου και οχι μονο τον έπεισαν και εστι μπήκαμε στο μνημόνιο και και το συνέχισαν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και με την ανοχή τον τοπικών βουλευτών κασαπιδη Παπαδόπουλος κουκουλοπουλο επόμενος όλοι ηταν γνώστες απο τότες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.