Το ψηφοδέλτιο της Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης (ΓΕΚ) για τις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ

19 Απριλίου 2018
09:52
Κανένα σχόλιο

Η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση (ΓΕΚ) στη Δυτική Μακεδονία ενώνει και συσπειρώνει τους γεωτεχνικούς, με γνώμονα την εξωστρέφεια και τη συνέπεια.
Στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με νέα καθήκοντα πλέον η ΓΕΚ, συνεργαζόμενη και συμπορευόμενη με όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους θεσμούς της Δυτικής Μακεδονίας, επιδιώκει να ανοίξει νέους δρόμους, να διευρύνει τις επιστημονικές και κοινωνικές συμμαχίες και τελικά να αντιπαλέψει αυτούς που επιβουλεύονται το ρόλο του κλάδου σε ότι πιο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο, τη διατροφή και το περιβάλλον.
Τα παραπάνω θα αποτελέσουν τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές σύμφωνα με τις οποίες η παράταξη κατέρχεται στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ).
Καλούμε όλους τους γεωτεχνικούς να απαρνηθούν προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές υποταγές υποψηφίων, συμμετέχοντας στις εκλογές της 22ας Απριλίου και στηρίζοντας τη συλλογικότητα που εκφράζει η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση (ΓΕΚ).
Οι εκλεγμένοι της ΓΕΚ στη κεντρική διοίκηση και στα περιφερειακά τμήματα όλο το προηγούμενο διάστημα τήρησαν μια στάση έντιμη και ανεξάρτητη από κυβερνητισμούς και κομματισμούς, με γνώμονα τα επαγγελματικά και γεωτεχνικά αιτούμενα.
Φαινόμενα αποχής που παρατηρούνταν σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες και ιδιαίτερα στις εκλογές του 2014, πλήττουν τον κλάδο μας, και υπονομεύουν την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.
Για τη βαθιά κρίση που διέρχεται το ΓΕΩΤΕΕ δεν είναι άμοιρη η σημερινή κεντρική διοίκηση, επιβεβαιώνοντας την έλλειψη αποτελεσματικότητας και αξιοπιστίας των οργάνων του Επιμελητηρίου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των γεωτεχνικών στις επερχόμενες εκλογές και η ενίσχυση της ΓΕΚ, με στόχο να επιταχυνθεί η πορεία της αναπτυξιακής διαδικασίας και να αποκατασταθεί η περιβόητη οικολογική και παραγωγική ισορροπία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.