kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Η ανεξαρτητοποίηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου και το προφητικό «Like» (μου αρέσει) στην παραίτηση του Εκτελεστικού Γραμματέα

19 Απριλίου 2018
10:50

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επισήμανση της στήλης (διαβάστε σχετικά εδώ), ακριβώς δύο μέρες πριν, για το «Like» (μου αρέσει) του Γρηγόρη Γιαννόπουλου, περιφερειακού συμβούλου της παράταξης Ανατροπή – Δημιουργία, του Θ. Καρυπίδη, στην ανάρτηση παραίτησης τού μέχρι πρότινος Εκτελεστικού Γραμματέα, Π. Αργυριάδη. Ο εν λόγω περιφερειακός σύμβουλος, από τα Γρεβενά, ήταν από εκείνα τα πρόσωπα, που, οι απόψεις του, σε παρασκηνιακό επίπεδο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, απεδείκνυαν πως αποτελούσε “ξένο σώμα” στην  παράταξη Ανατροπή – Δημιουργία, ωστόσο, αν κι ο ίδιος, πολλές φορές, προανήγγειλε, στο στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, πως θα ακολουθούσε το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης, κάθε φορά, τελευταία στιγμή, το ματαίωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το επίμαχο «Like» (μου αρέσει) στον Π. Αργυριάδη ενόχλησε αρκετούς στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, του ζήτησαν – επίμονα κι ασφυκτικά – να το αναιρέσει, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του. Τελικά, όπως φάνηκε, το κατάφεραν, προφανώς, όμως, δεν περίμεναν ότι αυτό το “ξεκαθάρισμα” θα γινόταν με το συγκεκριμένο τρόπο.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Αυτά που λένε και κάνουν κάποιοι ή ίσως θα κάνουν κάποιοι πριν δυόμιση χρόνια ο Καμπουρίδης το πε και το κανε πράξη μπράβο κύριε Καμπουρίδη και όχι λίγο πριν τις εκλογές

  • Καρυπίδης- Αδαμίδης: Οι Ηρακλειδείς της ΔΕΗ (πώς λέγαμε παλιά οι Ηρακληδείς του στέμματος; Καμιά σχέση. Εκείνοι ήταν ψηλοί…)

    Την πήραν μαζί τους και παν να τη σώσουν συνεδριάζοντας στην Αθήνα. Για να ‘ναι κοντά στα κέντρα εξουσίας. Της εξουσίας που τους έχει στο τσεπάκι της και καθορίζει κάθε τους κίνηση.

    Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσουν και δυναμικές κινητοποιήσεις. Να περπατήσουν με τα πόδια μέχρι την Πύλη του Αδριανού (σ. σ. παιδιά μην μπερδευτείτε. Καμιά σχέση με την Πύλη Αξιού. Γι’ αυτό αν σταματήσετε κάποιον να ρωτήσετε κατά πού πέφτει, μην τον ρωτήσετε και ποιοι τραγουδάνε)

  • επιτελους αυτη η παραιτηση αποδεικνυει ακομη μια φορα περιτρανα οτι και στη παραταξη του ψευτοθοδωρου υπαρχουν ανθρωποι με αξιοπρεπεια

  • Το εύκολο είναι να παραιτηθείς για να “ηρωποιηθείς” Το δύσκολο είναι να μείνεις και να αγωνιστείς. Ολοι αυτοί αποδεικνύουν τον τυχοδιωκτισμό όσων πολιτεύονται και ξε-πολιτεύονται όταν ξε-βολεύονται!

    • Το σωστό είναι να κρατάμε την καρεκλά με νύχια και με δόντια . Όταν δεν ξεπουλιόμαστε για την καρεκλά τότε εκθέτουμε τους άλλους που ξεπουλουντε

  • ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ…..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙΑ…… ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ….ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ….

  • ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.