48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινά από τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – Τι είπε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο Γ. Αδαμίδης

19 Απριλίου 2018
15:00

48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινά από τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου. Στόχος των απεργιών είναι “να καταλάβει ο καταναλωτής την αντίδρασή μας στο ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ” τόνισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ Αδαμίδης. Όπως διευκρίνισε, στόχος του συνδικάτου  είναι να υπάρξουν αναγκαστικές διακοπές ρεύματος (όχι μπλακ άουτ). Στην πράξη, καθώς σήμερα η ΔΕΗ δεν έχει το μονοπώλιο στην παραγωγή, η απεργία θα περιορίσει την προσφορά ενέργειας και ο ιδιαχειριστές (ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ) ανάλογα με τη ζήτηση θα προχωρήσουν σε μεμονωμένες περικοπές φορτίου που θα επηρεάσουν την προσφορά. Δηλαδή το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα υπάρξουν ολιγόωρες διακοπές ρεύματος ανά περιοχές.

Στη συνέντευξη το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης Δ Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης που δήλωσε την κάθετη αντίθεσή του στο “ξεπούλημα” των μονάδων και προειδοποίησε ότι οι επενδυτές που θα αγοράσουν τις μονάδες είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή.

Τόνισε δε ότι ο ίδιος θα παραιτηθεί εάν  έρθουν οι αγοραστές των μονάδων.

Ο κ. Αδαμίδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ήταν δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ όταν αντιδρούσαν στην πώληση της μικρής ΔΕΗ και τώρα προχωρά στην υλοποίηση ενός χειρότερου σχεδίου. Ο ίδιος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. που προέρχονται από τη ΔΕΗ περιλαμβανομένου και του προέδρου να καταψηφίσουν την πώληση (ήδη έχουν δηλώσει ότι θα το κάνουν οι εκπρόσωποι  των εργαζομένων (Φωτόπουλος, Καραλευθέρης).

19 σχόλια

  • Αν κόψεις ρεύμα ετοιμάσου για μηνύσεις και αυτόφωρο … Εισαγγελέα με τη μια …Τέρμα τα τερτιπια του παρελθόντος …Κόψε μόνο του σπιτιού σου

    • Δυναμίτη περιόρισε λίγο τα ποσοστά νίτρο γλυκερίνης που διαθέτεις γιατί ξέρεις χ………με από τον φόβο μας Οι Εφιάλτες βλέπω εκτός της αρχαιότητας ζουν και βασιλεύουν και στις μέρες μας Έλεος νισάφι πια

      • Κάτω τα ξερά σας απο το ρεύμα μας . Εσείς που λέτε οτι είναι δημόσιο αγαθό εσείς οι ίδιοι θα μας το στερείτε όποτε θέλετε ; είναι τραγικό που νομίζεται οτι έχετε το δικαίωμα να μας στερείτε το ρεύμα όποτε γουστάρετε

  • Να κόψετε το ρεύμα στα σπίτια σας αργομισθοι γενοπιτες και οι υπόλοιποι. Υπάρχουν και ανθρωποι με προβλήματα υγείας. Είναι κοινωνικό αγαθό όχι ιδιοκτησία σας να το κόβετε οπότε σας κάνει κέφι.! Αν έχετε κοτσια κόψτε το ρεύμα στην βουλή.!

  • Εχει γονατίσει την Ελλάδα η απεργία της ΓΕΝΟΠ ….
    Θα ρίξουν την Κυβέρνηση !!!
    Κινητοποιήσεις για τα μάτια του κόσμου μόνον…..

  • Όλο αυτό το πανηγυράκι γίνεται για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ιθαγενών, για να λένε αύριο μεθαύριο πως τάχα μου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους. Τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε εδώ και καιρό και πήραν όλοι το μπαχτσίσι τους….

  • Ξαφνικά το πρωί μαύρισε ο ουρανός, καθώς μπήκε σε λειτουργία η μονάδα 2 του ΑΗΣ Καρδιάς. Μονάδα που είχε μήνες να δουλέψει, αφού δεν χρειάζεται. Για ποιο λόγο μπήκε λοιπόν σε λειτουργία; Μα για να έχει κάτι να σβήσει ο Αδαμίδης χωρίς να προκαλέσει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση!

    1-2-3-χοπ! Άντε πάλι επαναστατική γυμναστική για τους αφελείς!

  • Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ-ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ-ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ-ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

  • Είναι τόσο σίγουρος για την αποτυχία του που για να καλυφθεί ώστε να μην του ζητήσουν την δική του παραίτηση ζητά παραιτήσεις άλλων.
    Κατά τα άλλα όπως κυκλοφόρησε (απ τον ίδιο) είναι ο μόνος έντιμος συνομιλητής που έχει ο Σταθάκης

  • τι νομίζετε ρε πως είναι η ΔΕΗ ? τσιφλίκι σας και όποτε θέλετε να κόβετε το ρεύμα . Γι αυτό ακριβώς τον λόγο δεν πάει μπροστά η ΔΕΗ γιατί νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να μην δουλεύετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.