kozan.gr: Χαμός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών – Σφοδρή αντιπαράθεση, με χαρακτηρισμούς και αλληλοκατηγορίες, μεταξύ του δημάρχου Γ. Δασταμάνη και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γ. Παπαδόπουλου (Βίντεο)

19 Απριλίου 2018
23:01

Μέσα σε κλίμα έντασης κι έντονης αντιπαράθεσης, με χαρακτηρισμούς κι αλληλοκατηγορίες, ανάμεσα στο δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Παπαδόπουλο, ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών την Πέμπτη 19/4. “Δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είναι παρών στην αίθουσα περιφέρεται και δηλώνει ότι θα πληρώσουν με αίμα ορισμένοι που πήραν κάποιες πολιτικές αποφάσεις (εννοώντας αυτούς που διέγραψαν το συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο), ανέφερε, ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο δήμαρχος.  Ο κ. Παπαδόπουλος που, στη συνέχεια, εξέλαβε το σχόλιο του δημάρχου ότι αναφερόταν σε εκείνον, είπε, ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντάς τις αναφορές αυτές ανοησίες, εξηγώντας ότι αυτό που είπε είναι ότι ο προεκλογικός αγώνας, το 2019, θα είναι τόσο σκληρός που θα χυθεί αίμα, με μεταφορική έννοια και σε καμιά περίπτωση δεν ειπώθηκε απειλητικά όπως άφησε να εννοηθεί ο δήμαρχος. Κάπου εκεί ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

 

Δείτε τι συνέβη στο σχετικό βίντεο από το greveniotis.gr

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.