Mήνυση κατά του δημάρχου Γρεβενών Γεωργίου Α.Δασταμάνη κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος

20 Απριλίου 2018
14:27
Κανένα σχόλιο

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε σήμερα το πρωί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ζήτησε την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τον Γ. Δασταμάνη. Η μήνυση έχει ως εξής:

ΜΗΝΥΣΗ

Του Ιωάννη Παπαδόπουλου – Δημοτικού Συμβούλου – Δημοσιογράφου

ΚΑΤΑ

Γεωργίου Α.Δασταμάνη – Δημάρχου Γρεβενών

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 μ.μ., την Πέμπτη 19/04/2018 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γεώργιος Δασταμάνης απευθυνόμενος σε εμένα αναφέρθηκε σε δήθεν «γεγονότα» τα οποία είναι ψευδή, συκοφαντικά και εξ ολοκλήρου αναληθή. Σ αυτά που αναφέρθηκε γνώριζε ότι είναι αναληθή αλλά είναι φανερό ότι είχε προσχεδιάσει αυτή την πρωτοφανή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, η οποία δημοσιεύθηκε ήδη σε τοπικές και περιφερειακές ιστοσελίδες:

Συγκεκριμένα:

  • Ουδέποτε αναφέρθηκα στο όνομα του κατά τη συζήτηση στην ΔΕΥΑ Γρεβενών μεταξύ εμού και της κ.Φωτεινής Τζιουβάρα.

Σε συζήτηση η κ.Φ.Τζιουβάρα με ρώτησε για το νέο εκλογικό σύστημα και είπα  φέρονται υποψήφιοι δήμαρχοι οι κύριοι Γ.Νούτσος, Δ.Κουπτσίδης, Κ.Παλάσκας, εγώ ένας εκ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κ.Κ.Ε. Ετσι είπα θα είμαστε 8-9 υποψήφιοι και θα «γίνει σφαγή θα χυθεί αίμα» μεταφορικά βέβαια για τους πολλούς υποψήφιους.

Ο Γ. Δασταμάνης ανέφερε ακόμη ότι δήθεν προσπάθησα να πληρωθούν τιμολόγια της Εταιρείας Δημοσιογραφική Α.Ε. μέσα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου .

Ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες και μυθεύματα.

Ουδέποτε και καθ’ οινδήποτε τρόπο προσκόμισα τιμολόγια στο Δήμο Γρεβενών για εξοπλισμό γραφείου του Δήμου Γρεβενών, ούτε αίτημα, ούτε συζήτηση, ούτε απόφαση. Αυτά όλα είναι φαντασίες του Γ. Δασταμάνη και τα ανέφερε για να με συκοφάντηση.

Όταν την 1-9-2014 ορίστηκα αντιδήμαρχος του Δήμου Γρεβενών το γραφείο το εξ’ όπλισα ολοκλήρου με δικά μου έξοδα.

Ένα γραφείο, μία καρέκλα, δύο χαλάκια και τρία κάδρα. Καταθέτω τα τιμολόγια με αριθμούς: 99/8/2014-100/15-9-2014 και 105/8-10-2015 όπου φαίνεται η συναλλαγή της Εταιρείας Δημοσιογραφική Α.Ε με τον Γεώργιο Παπατόλιο καθώς και η εξόφληση αυτών.

Ο Γ. Δασταμάνης παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο μία εμπορική συναλλαγή μεταξύ των δύο εταιριών όπου ο Δήμος δεν είχε ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή.

Αγνωστο παραμένει σε μένα αν αυτά τα στοιχεία έχουν κλαπεί ή έχουν  παραποιηθεί και έχουν παρουσιαστεί στην χθεσινή συνεδρίαση και μάλιστα παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδεμένα.

Ο Γ.Δασταμάνης αναφέρθηκε σε μένα με τον χαρακτηρισμό «καμόρα» και με άλλους χαρακτηρισμούς ώστε να με συκοφαντήσει τόσο ως επαγγελματία, δημοσιογράφο όπου και ως Δημοτικό Σύμβουλο.

Ως εκ τούτου ζητώ την παραδειγματική τιμωρία τόσο για τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς όσο και για την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων μιας εμπορικής συναλλαγής όπου ο Δήμος Γρεβενών δεν θα έχει ουδεμία ανάμειξη.

Σε κάθε περίπτωση ο δόλος, είναι φανερός και σχεδιασμένος από κάθε πλευρά.

Ζητώ την ποινική τους δίωξη την σύλληψή του και την ενεργοποίηση της αυτόφωρου διαδικασίας.

Γρεβενά 20/04/2018

Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

grevenamedia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.