Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας, την Τετάρτη 25 Απριλίου

20 Απριλίου 2018
14:36

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση την 25η του μηνός Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στο Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας, στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψης απόφασης για διοργάνωση φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα.

2. Συζήτηση και λήψης απόφασης για διοργάνωση ημερίδας στη Σιάτιστα, με θέμα «Ναρκωτικά, η μάστιγα του αιώνα», με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.

3. Συζήτηση και λήψης απόφασης για το αίτημα του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μπούρινος» με θέμα : Ανακατασκευή της εξωτερικής ψησταριάς πλησίον του καταφυγίου στο Μπούρινο.

4. Συζήτηση για υποβολή προτάσεων προς το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη για εκτέλεση νέων έργων στη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας.

5. Συζήτηση και λήψης απόφασης για διοργάνωση εκδήλωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στη Σιάτιστα στις 1 Ιουνίου.

6. Αιτήσεις.

Ένα σχόλιο

  • 4ο θέμα: Συζήτηση για υποβολή προτάσεων προς το Ίδρυμα κλπ, κλπ, κλπ
    ΔΗΛΑΔΉ σκορπισμένα λεφτά εδώ και εκεί
    Και κατασπατάληση των χρημάτων όπως
    ΠΆΝΤΑ!!!!,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.