Συνελήφθη 58χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για μεταφορά 3 μη νόμιμων μεταναστών (Φωτογραφίες)

21 Απριλίου 2018
13:54
Κανένα σχόλιο

Σήμερα (21-04-2018) πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από μεικτό συνεργείο ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν 58χρονο ημεδαπό για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού, τρεις (3) υπηκόους Αλβανίας, δυο 35χρονους και έναν 33χρονο, μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος των ανωτέρω υπηκόων Αλβανίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας καθώς και στο έδαφος Schengen, ενώ επιπλέον για τον έναν εκ των 35χρονων εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν:

  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

  • -4- κινητά τηλέφωνα και

  • χρηματικό ποσό -100- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.